Χριστούγεννα με μποναμά 777.777 ευρώ από το ΤΖΟΚΕΡ θα κάνουν ένας ή περισσότεροι νικητές που θα κατορθώσουν να μαντέψουν σωστά τους 5+1 αριθμούς που θα βγάλει απόψε η κληρωτίδα. Όσοι επιθυμείτε να διεκδικήσετε το έπαθλο με τα πολλά 7άρια, μπορείτε να καταθέσετε το δελτίο σας έως τις 21:30 απόψε μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

Τα βήματα εγγραφής για τους πρωτάρηδες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν δεν έχετε παίξει ξανά ΤΖΟΚΕΡ διαδικτυακά, θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσετε online εγγραφή από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet, ακολουθώντας απλά βήματα. Από υπολογιστή,  πατάτε «εγγραφή» και συμπληρώνετε το email και τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα. Επιλέγετε το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό» που επιθυμείτε και δημιουργείτε λογαριασμό. Με την υποβολή της φόρμας, λαμβάνετε επιβεβαιωτικό email για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Με ανάλογο τρόπο θα πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, την οποία κατεβάζετε δωρεάν σε κινητό τηλέφωνο ή tablet από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ (συσκευές με Android).

Στη συνέχεια, μέσω του λογαριασμού σας στο tzoker.gr ή στο tzoker app, επιλέγετε αριθμούς, συμπληρώνετε στήλες και καταθέτετε το δελτίο σας, το οποίο λαμβάνετε με email.

Στις 22:00 η μεγάλη κλήρωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ θα πραγματοποιηθεί στις 22:00, όπως κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, που διεξάγονται οι τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις του παιχνιδιού. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά όλες τις κληρώσεις μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube, της ιστοσελίδας tzoker.gr  και της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης