Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Με ένα μεγαλοπρεπές ταμείο συνδυάστηκε η επιστροφή μας στη στοιχηματική γωνιά του zougla.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, στη χθεσινή μας τριάδα επαληθεύτηκαν οι άσοι της Βόλφσμπουργκ (5.25), Μπάρι (2.10) και Μπράγκα (1.50), κι έτσι όσοι φίλοι εμπιστεύτηκαν τις επιλογές μας (που αν κρίνω από τα μηνύματα που έλαβα ήταν αρκετοί) πληρώθηκαν με 16.5 συντελεστή.

Αρκετά πάντως με το… χθες, πάμε στο σήμερα και δη στο κουπόνι του ΟΠΑΠ, που όπως κάθε Σάββατο είναι αρκετά μεγάλο.

Η σημερινή μας τριάδα θα ξεκινήσει με έναν αγώνα από τη Super League. Στη Μυτιλήνη η τοπική Καλλονή και ο Αστέρας Τρίπολης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο και για τους δύο μονομάχους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι αγνοούν το «τρίποντο» επί 11 αγωνιστικές, έχουν υποχωρήσει αρκετά στη βαθμολογία και ως εκ τούτου η επιστροφή τους στις επιτυχίες είναι επιτακτική ανάγκη.

Πάντως «must win» είναι το ματς και για τους Αρκάδες, δεδομένου ότι τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνουν να έχουν χάσει τη φρεσκάδα τους, ενώ προέρχονται και από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, με… θύτη τον Ηρακλή, ο οποίος νίκησε με 1-0 στον επαναληπτικό του «Θ. Κολοκοτρώνης».

Δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να σκοράρουν, προκειμένου να φτάσουν στη νίκη σε αυτό το παιχνίδι, θεωρούμε αρκετό πιθανό το goal-goal. Άλλωστε οι άμυνες των δύο μονομάχων μάς έχουν δείξει ότι αυτό το διάστημα κάνουν αρκετά συχνά… νερά.

Συνεχίζουμε με ένα παιχνίδι από τη Β΄ Ιταλίας, όπου θεωρούμε ότι η γηπεδούχος ομάδα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η Μπολόνια έχει συμπληρώσει 4 συνεχόμενες νίκες, καταφέρνοντας να αναρριχηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, και ως εκ τούτου «χτυπάει» με αξιώσεις την άνοδο.

Σήμερα αντίπαλός της είναι η Πεσκάρα, η οποία βρίσκεται κοντά στις θέσεις των πλέι οφ, ωστόσο υστερεί σε ποιότητα έναντι των γηπεδούχων και φρονούμε ότι δεν θα καταφέρει να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα από το εν λόγω ματς.

Άλλωστε η Μπολόνια έχει πάρει για τα καλά τον… αέρα της Πεσκάρα, μετρώντας 5 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία επτά μεταξύ τους παιχνίδια.

Η τριάδα μας θα κλείσει με έναν άσο από την αγγλική Τσάμπιονσιπ. Ο λόγος γίνεται γι’ αυτόν της Ίπσουιτς, η οποία απέχει μόλις 1 βαθμό από την πρώτη θέση και, για να πάρει σάρκα και οστά το όνειρο της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ, παιχνίδια όπως το σημερινό απέναντι στην Γουίγκαν πρέπει να τα «καθαρίζει» με συνοπτικές διαδικασίες.

Η πολύ δυνατή έδρα των γηπεδούχων και η αδυναμία των «λάτικς» μακριά από το σπίτι τους (έχουν απολογισμό σε 13 παιχνίδια 2 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και 9 ήττες) μας ωθούν λοιπόν να εμπιστευτούμε τους «tractor boys».

TΡΙΑΔΑ…

132. ΚΑΛΛΟΝΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ GOAL-GOAL (1.70)
151.
ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΠΕΣΚΑΡΑ 1 (1.75)
168.
ΙΠΣΟΥΙΤΣ-ΓΟΥΪΓΚΑΝ 1 (1.60)

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης