Στη Μαδρίτη βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε για τον αποψινό αγώνα της Euroleague και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για τους Σέρχιο Γιουλ και Νάντο Ντε Κολό, οι οποίοι επέλεξαν να συνεχίσουν τις καριέρες τους στην Ευρώπη και όχι στο ΝΒΑ.

«Δεν είμαι ο πρώτος ούτε και ο τελευταίος που θα μιλήσει για τον Γιουλ. Μου αρέσει ο τρόπος που φέρεται και που αγωνίζεται. Κατά δεύτερο μου άρεσε το γεγονός ότι επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Βγήκε και είπε “είμαι χαρούμενος στην ομάδα μου, στην πατρίδα μου, με τους ανθρώπους μου και εδώ είναι που θέλω να παίξω”. Πραγματικά του βγάζω το καπέλο. Είναι ηγέτης και το δείχνει» δήλωσε αρχικά ο Ζοτς στην εφημερίδα «As» και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιο παλιά εκείνοι που επέλεξαν να μείνουν στην EuroLeague ήταν οι Διαμαντίδης και Μποντιρόγκα. Τώρα είναι ο Γιουλ και ο Ντε Κολό. Ελπίζω να επιλέξουν και άλλοι να μείνουν εδώ. Από την άλλη καταλαβαίνω και αυτούς που θέλουν να φύγουν και να πάνε στο ΝΒΑ. Είναι προσωπική τους απόφαση και πρέπει να τη σεβόμαστε».

Όσο για τον ίδιο και το ΝΒΑ; «Τις προάλλες είχα συναντηθεί με τον Ντέιβιντ Μπλατ ο οποίος μου είπε: “Θα μπορούσες κάλλιστα να πας στο ΝΒΑ, αλλά δεν θα είχες κερδίσει τόσα πολλά ως Ομπράντοβιτς”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης