Την πεποίθησή του ότι ο Ότο Ρεχάγκελ θα καταφέρει να σώσει τη Χέρτα από τον υποβιβασμό εξέφρασε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Svenskafns.com» ο Άγγελος Χαριστέας.

«Ξέρω ότι ο Ρεχάγκελ θα σώσει τη Χέρτα» ανέφερε αρχικά ο Έλληνας διεθνής επιθετικός, κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για το αν ο «Χερ Ότο» είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον πάγκο των Βερολινέζων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλύοντας το προφίλ του Ρεχάγκελ, με τον οποίο συνεργάστηκε για πολλά χρόνια στην εθνική μας ομάδα, ο στράικερ του Παναιτωλικού ανέφερε: «Ο Ρεχάγκελ δημιούργησε μια Εθνική Ελλάδας όπου ο ένας παίκτης πάλευε για τον άλλο, έχει μεγάλο ταλέντο να βγάζει από τους παίκτες το μέγιστο των δυνατοτήτων τους», ενώ πρόσθεσε: «Ξέρει όλα τα δυνατά και αδύνατα σημεία των ποδοσφαιριστών του».

Ο Χαριστέας, όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτά. Είπε και άλλα ενδιαφέροντα. «Δεν κουράζει τους παίκτες με τακτικές ενημερώσεις» υπογράμμισε και κατέληξε: «Εργάζεται πολύ στον ψυχολογικό τομέα και στην ενότητα των παικτών. Έτσι καταφέραμε στην Ελλάδα να κερδίσουμε το Euro του 2004 στην Πορτογαλία, επειδή ήμασταν ομάδα με υψηλό ομαδικό πνεύμα. Ήταν έργο Ρεχάγκελ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης