Για τον πρώτο αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Μίλαν, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο «Σαν Σίρο», για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, μίλησε ο Βίκτορ Βαλντέζ, επισημαίνοντας ότι οι «ροσονέρι» είναι πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα.

 «Η Μίλαν πάντα είναι μία επικίνδυνη ομάδα. Το είδαμε αυτό στους ομίλους που την αντιμετωπίσαμε. Είναι μία σπουδαία ομάδα με τεράστια ιστορία. Τα παιχνίδια μαζί της θα είναι δύσκολα. Ωστόσο, έρχονται σε μία καλή στιγμή για εμάς που είμαστε σε φόρμα», είπε για το παιχνίδι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης» είπε χαρακτηριστικά για τους Μιλανέζους ο γκολκίπερ των «μπλαουγκράνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τη μάχη του τίτλου στο ισπανικό πρωτάθλημα, ο Βαλντέζ ανέφερε: «Όταν ήμασταν δέκα βαθμούς πίσω δεν αλλάξαμε τη νοοτροπία μας, κάτι που δεν θα κάνουμε ούτε τώρα που μειώσαμε στους έξι. Ο Τύπος έλεγε ότι το πρωτάθλημα είναι αδύνατο για εμάς, αλλά εμείς ποτέ δεν παρατάμε τη μάχη. Ακόμα όμως, η διαφορά είναι μεγάλη. Μόνο ο χρόνος και τα παιχνίδια, θα κρίνουν τον πρωταθλητή», είπε ο Βαλντέζ.

 Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης