Tο δικό του μήνυμα εν όψει του ημιτελικού της Παρασκευής του Australian Open, με αντίπαλο τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, έστειλε μέσω Twitter ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μετά τη σπουδαία νίκη επί του Σίνερ, ο Τσιτσιπάς «ανέβασε» το δικό του μήνυμα στα social media και αναφέρθηκε στην πίστη που έχει στον εαυτό του, η οποία, όπως ανέφερε, τον κάνει πιο δυνατό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι η πίστη που σε κάνει πιο δυνατό. Μόνο έτσι μπορείς να φτάσεις εκεί που θες. Ένα βήμα τη φορά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

 

 

 

Η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα γίνει την Παρασκευή το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος), ανάλογα με το πότε θα τελειώσει ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ Ναδάλ και Μπερετίνι.

Παραδοσιακά πρώτος ημιτελικός στη Μελβούρνη είναι αυτός όπου οι αντίπαλοι έχουν παίξει μία ημέρα νωρίτερα από το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού.

Έτσι, ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ Ναδάλ και Μπερετίνι αναμένεται να αρχίσει στις 10:30 το πρωί ώρα Ελλάδος, και μετά τη λήξη του θα ακολουθήσει το παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Μεντβέντεφ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης