Ο Μιχάλης Τροχανάς με δήλωσή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103.3», αναφορικά με τη συνάντηση της Κυριακής στα Σπάτα, υποσχέθηκε μία έκπληξη, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει οτιδήποτε για το περιεχόμενό της.

Ο εμπνευστής του «Θεμέλιο 21» ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι «παρών» στη συνάντηση με θέμα της σωτηρία της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης (όπως και οι Χατζηιωάννου-Γκούμας), ωστόσο τόνισε αινιγματικά πως ο «τίγρης» είναι «μέσα στην ΑΕΚ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά ο Τροχανάς διευκρίνισε αρχικά πως δεν κάλεσε τους μετόχους και τον Μελισσανίδη για να πάνε την Κυριακή και να βάλουν λεφτά», αλλά για να διαμορφωθεί μια πρόταση και να βρεθεί στρατηγικός επενδυτής».

«Έχει γίνει παρεξήγηση. Εγώ δεν κάλεσα τους μετόχους και τον κ. Μελισσανίδη να έρθουν και να βάλουν λεφτά, είναι μεγάλο λάθος, παρεξήγηση, εάν ήθελαν θα τα έβαζαν. Επειδή δεν φαίνεται φως χρειάστηκε η δική μου παρέμβαση, να βρούμε στρατηγικό επενδυτή για την ΑΕΚ. Θα δούμε ποιος είναι.

Έχετε προσκληθεί (σ.σ προς τον Βαγγέλη Μπραουδάκη) για το πρώτο μέρος της συζήτησης που είναι και το ουσιαστικό, έχετε και όλα τα δικαιώματα ως δημοσιογράφοι συν ένα ακόμη, να κάνετε και προτάσεις. Όλοι οι συνάδελφοί σας λένε το ίδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν πήρατε στα χέρια σας μια ολόκληρη μελέτη υπήρχε η δυνατότητα ερμηνείας και στις δύο σημειολογικές λειτουργίες. Λέει τα πάντα και πουθενά δεν εμπεριέχεται ότι καλώ πρόσωπα να επενδύσουν από τους επενδυτές που υπάρχουν.

Κάλεσα συγκεκριμένους ανθρώπους, πολύ προσεκτικά επιλεγμένους προκειμένου να διαμορφώσουμε την πρόταση. Να βγούμε με μία πρόταση εν τέλει από κει. Την Κυριακή σάς περιμένει μια έκπληξη», τόνισε αρχικά.

Για την συμμετοχή του Δημήτρη Μελισσανίδη και των υπολοίπων: «Σωστά έχετε την πληροφόρηση ότι δεν θα είναι την Κυριακή, όμως είμαι σε θέση να σας πω ότι ο κ. Μελισσανίδης είναι μέσα στην ΑΕΚ».

Επίσης, οι κ.κ. Χατζηϊωάννου, Γκούμας που για μένα είναι και ιδιαίτερα πρόσωπα καθώς είναι οι εκπρόσωποι πασίγνωστων ενωσίτικων οικογενειών, δεν θα είναι την Κυριακή.

Για τους Νοτιά και Παππά είπε: «Ενώ ήταν βέβαιο ότι θα είναι ο κ. Νοτιάς και ο κ. Παππάς, αυτή τη στιγμή δεν είναι βεβαιότητα. Δεν εξάντλησα όλη αυτή την προσπάθεια από τις διαθέσεις των Νοτιά και Παππά. Οι συγκεκριμένοι κύριοι δεν πέτυχαν να λύσουν το πρόβλημα της ΑΕΚ, όπως δεν πέτυχε και ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Όταν παίζαμε στη Ριζούπολη είχα μια συνάντηση με τον Ντέμη όπου του εξήγησα πως όλα αυτά που γίνονται θα πάνε χαμένα, εάν δεν γίνει αυτό που λέω τώρα εγώ. Τότε πήρα μια καθησυχαστική απάντηση: «Πρόεδρε όλα θα γίνουν», όμως δεν έγιναν.

Για το αν οι απουσίες θα αποδυναμώσουν την πρωτοβουλία του: «Το ότι κάποιοι θα λείπουν με στεναχωρεί αλλά δεν την αποδυναμώνει. Κάνει πιο αναγκαία μια εναλλακτική πρόταση. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι αυτό μου δίνει την ευκαιρία να προσπαθήσω να αναδυθούν νέοι άνθρωποι στη θέση τους.

Το ποσό που χρειάζεται για τον Φεβρουάριο, υπάρχει. Η δική μου η πρόταση μέχρι τον Φεβρουάριο θα έχει πετύχει ή θα έχει αποτύχει».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης