Πρώτη καταχώρηση με έκτακτη ανάρτηση: 09.47

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την τελευταία του πνοή άφησε ο άτυχος φίλαθλος του Εθνικού, ο οποίος είχε οδηγηθεί αιμόφυρτος στο νοσοκομείο, έχοντας δεχτεί επίθεση από οπαδούς του Ηροδότου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των δύο ομάδων την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου.

Ο άτυχος φίλαθλος βρισκόταν σε βαριά καταστολή, δεχόμενος μεταξύ άλλων και μηχανική υποστήριξηΣύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ο Κωνσταντίνος Κατσούλης υπέκυψε στα τραύματά του στις 07.15 το πρωί. Ο φίλαθλος είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Νοσηλευόταν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας και βρισκόταν σε βαριά καταστολή, δεχόμενος μεταξύ άλλων και μηχανική υποστήριξη.

Ο άγριος ξυλοδαρμός του από μαινόμενους οπαδούς είχε προκαλέσει σοκ και αποτελούσε ακόμη ένα φαινόμενο ακραίας βίας μέσα στα ελληνικά γήπεδα. Στη σκιά του τραγικού συμβάντος, η διοίκηση του Εθνικού είχε κατηγορήσει την αστυνομία για αδιαφορία, καθώς το αίτημά της για την παρουσία περισσότερων αστυνομικών στο γήπεδο δεν είχε γίνει δεκτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέταρτη προφυλάκιση

Εν τω μεταξύ, την προηγούμενη εβδομάδα προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ένας 32χρονος, ο οποίος μαζί με άλλους τρεις οπαδούς φέρεται να συμμετείχε στα επεισόδια στον αγώνα Ηρόδοτου- Εθνικού.

Για την υπόθεση αυτή έχει ασκηθεί μεταξύ άλλων ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε τέσσερα άτομα Για την ίδια υπόθεση κρίθηκαν προφυλακιστέοι ένας 24χρονος και ένας 27χρονος, ενώ ένας 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, όταν αγωνίζεται η ομάδα του Ηροδότου.

Υπενθυμίζεται ότι και στους τέσσερις είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Στην εντατική οπαδός του Εθνικού, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014, 19:24

“Toν χτυπούσαν ανελέητα”, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014, 19:30

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης