Παρελθόν αποτελεί από τον Ηλυσιακό ο Μίροσλαβ Τόντιτς, καθώς οι Ιλισιώτες ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Βόσνιο φόργουορντ.

Ο 26χρονος άσος αποδέχθηκε την υψηλή οικονομικά πρόταση της Πολιτέκνικα και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουκρανία, ενώ ο Ηλυσιακός έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Σέρβου σέντερ, Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς (25 χρ., 2.06 μ.), που -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα τεθεί στη διάθεση του Κώστα Φλέβαράκη για τον αγώνα με την Καβάλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Η απόφασή του έγινε ευκολότερη μετά τα όσα είδε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και αισιοδοξεί ότι στη μακρινή Ουκρανία, η ομάδα του θα παίρνει αυτό που της αξίζει μέσα στο παρκέ».

«Θέλω να αποχαιρετίσω προσωπικά τον Μίροσλαβ Τόντιτς και να του ευχηθώ την καλύτερη δυνατή συνέχεια στην καριέρα του, αλλά και στη ζωή του. Δεν ήταν δυνατόν να σταθούμε εμπόδιο σε μια τέτοια πρόταση, ειδικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και κατά συνέπεια το ελληνικό μπάσκετ.

Τον ευχαριστώ για όσα προσέφερε στην ομάδα και ξεκαθαρίζω ότι η πόρτα του Ηλυσιακού θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλω επίσης να διαβεβαιώσω τους φιλάθλους του Ηλυσιακού πως η ομάδα θα παραμείνει σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο και, σε συνεργασία με τον προπονητή, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα όποια κενά. Ο κόσμος του Ηλυσιακού να μην ανησυχεί… » τόνισε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παντελής Γαμπιεράκης.

Από την πλευρά του ο Μίροσλαβ Τόντιτς ανέφερε: «Είμαι πολύ λυπημένος που αφήνω την ομάδα, την «οικογένεια» μου, τον Ηλυσιακό, όμως η πρόταση που δέχτηκα δεν μου άφηνε περιθώριο να αρνηθώ.

Θέλω να ανοίξω μια νέα αγορά για μένα και πιστεύω ότι όσα έμαθα στα Ιλίσια θα με βοηθήσουν. Ευχαριστώ προσωπικά τον πρόεδρο για την αντιμετώπισή του και τον κόουτς Φλεβαράκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την πρώτη στιγμή. Ήταν δάσκαλος για μένα.

Θέλω να πω όμως κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ηλυσιακού, για τη στήριξη του.
Να συνεχίσουν έτσι και να είναι περήφανοι για την ομάδα!

Μακάρι, μάλιστα, κάποια στιγμή το ελληνικό μπάσκετ να επιτρέπει στους μικρούς να κερδίσουν τον μεγάλο, αν το αξίζουν, αφού μόνο έτσι θα ανέβει ξανά το άθλημα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης