Οι φίλαθλοι περιμένουν με ανυπομονησία την 23η Ιουλίου, την ημέρα της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2021, που θα διαρκέσουν μέχρι τις 8 Αυγούστου, με πολλούς και συναρπαστικούς αθλητικούς αγώνες. Οι θεατές θα μπορούν να τους απολαύσουν και μέσω online streaming, εάν φυσικά το WiFi τους το επιτρέπει.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Η μεγάλη ώρα πλησιάζει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από ποδόσφαιρο και μπάσκετ μέχρι ξιφασκία, τένις και καταδύσεις τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, οι λάτρεις των σπορ θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους καλύτερους αθλητές του κόσμου, καθώς κυνηγούν νέα ρεκόρ σε πολύ υψηλό επίπεδο συναγωνισμού. Είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2021 που αναβλήθηκαν πέρυσι λόγω πανδημίας. Αφού λοιπόν αναβλήθηκε, το μεγάλο αθλητικό γεγονός ξεκινά στις 23 Ιουλίου με την παραδοσιακή τελετή έναρξης. Στην επίσημη ιστοσελίδα είναι αναρτημένο και το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2021 που δείχνει πότε θα διεξαχθεί ο κάθε αγώνας.

Φυσικά, οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 live. Η δική μας ΕΡΤ θα μεταδίδει την εκδήλωση τηλεοπτικά και μέσω live streaming. Αυτά είναι υπέροχα νέα για τους λάτρεις των σπορ, καθώς σημαίνει ότι θα έχουν την ευελιξία να επιλέξουν το τρόπο με τον οποίο θα παρακολουθήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες: σε smart TV στο σαλόνι, στον προβολέα στον κήπο ή οπουδήποτε αλλού σε μία παραλία ή γενικότερα στις διακοπές με smartphone και tablet. Κάτι σημαντικό που πρέπει να σημειωθεί είναι η διαφορά ώρας. Η Ιαπωνία (JST) είναι επτά ώρες μπροστά από την θερινή ώρα της Κεντρικής Ευρώπης. Για τους Έλληνες θεατές, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πολλοί αγώνες θα διεξάγονται είτε στη μέση της νύχτας, είτε το μεσημέρι. Οι on-demand υπηρεσίες των συγκεκριμένων media libraries και η επιλογή recording σε έναν φορέα δεδομένων θα αποδειχθούν σωτήριες για τους φίλαθλους που δε θέλουν να χάσουν στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερες οθόνες, περισσότερα αθλήματα

Εκτός από τους ίδιους τους αγώνες, θα υπάρχει περισσότερη Ολυμπιακή ψυχαγωγία σε κατάλληλες εφαρμογές για smartphone και tablet. Για παράδειγμα, η επίσημη εφαρμογή Ολυμπιακών Αγώνων για iOS και Android προσφέρει μια πλήρη επισκόπηση του μεγάλου γεγονότος, από το πρόγραμμα μέχρι και τα αποτελέσματα. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί παρέχουν αντίστοιχες εφαρμογές που προσφέρουν στους λάτρεις των σπορ όχι μόνο live μεταδόσεις, αλλά και όλες τις σημαντικές πληροφορίες για τους Ολυμπιακούς.
 

Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε μία δεύτερη ή μία τρίτη οθόνη με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο και να απολαύσετε πολύ περισσότερο τους Ολυμπιακούς αγώνες. Όπως, παραμένοντας συνδεδεμένοι με την οικογένεια και τους φίλους σας. Από κωπηλασία ή ράγκμπι, μέχρι να παίξετε το δικό σας παιχνίδι πρόβλεψης μεταλλίων, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ζήσετε την εμπειρία των αγώνων, ακόμα κι αν δεν βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο ή στον ίδιο κήπο. Για όλους εκείνους που έγιναν ειδικοί στην τηλεδιάσκεψη κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, ακολουθεί μια επαγγελματική συμβουλή: απλώς κάντε share το live streaming μέσω λογισμικού διασκέψεων, όπως το Zoom ή το Skype και παρακολουθήστε το μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα σαν να βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο.

Μια ακόμα συμβουλή για όλους εκείνους που δεν μπορούν να “χορτάσουν” τους Ολυμπιακούς Αγώνες: χρησιμοποιήστε κοινωνικά δίκτυα όπως το Instagram. Για παράδειγμα, επίσημοι λογαριασμοί όπως οι  games in Tokyo και hellenic_olympic_committee παρέχουν άμεσες αναφορές. Έτσι, αποκτάτε μία μοναδική αίσθηση ότι βρίσκεστε μέσα στη δράση. Πολλοί από τους αθλητές έχουν επίσης τα δικά τους προφίλ και μοιράζονται τις εμπειρίες τους.

Ολυμπιακοί Αγώνες με κρυστάλλινο ήχο

Φυσικά, η κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2021 δεν περιορίζεται μόνο στα τηλεοπτικά κανάλια ή τα social media. Εάν δεν έχετε την κατάλληλη οθόνη ή αν βρίσκεστε στην εργασία σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες από το ραδιόφωνο. Τα διαδικτυακά ραδιόφωνα επιτρέπουν την πρόσβαση σε ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλο τον κόσμο με κρυστάλλινη ποιότητα ήχου. Με τον τρόπο αυτό θα είστε ενήμεροι για κάθε νέο ρεκόρ και κάθε νέα κατάκτηση μεταλλίου. Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γνωστούς voice assistants, όπως το Amazon Alexa ή το Google Assistant. Σαν απόκριση στις φωνητικές σας εντολές, θα παίζουν πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και θα ανακοινώνουν ακόμη και τα αποτελέσματα.

Ολυμπιακών διαστάσεων WiFi, ακόμα και σε εξωτερικό χώρο

Καλοκαίρι, ήλιος και Ολυμπιακοί Αγώνες, ο τέλειος συνδυασμός! Αλλά πώς μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες στον κήπο ή στην αυλή; Ο ευκολότερος τρόπος για να τους δείτε σε εξωτερικούς χώρους είναι χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονες συσκευές προβολής. Τα streaming sticks ή οι smart προβολείς και τηλεοράσεις με υποστήριξη app επιτρέπουν την εύκολη αναπαραγωγή live μεταδόσεων μέσω του WiFi του χρήστη, αρκεί αυτό να έχει καλή απόδοση.
 

Όπου και αν παρακολουθήσουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες ή λάβουμε πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα, η σύνδεση WiFi παίζει πάντα σημαντικό ρόλο. Ωστόσο, οδηγεί επίσης εύκολα σε μια «κακή» αρχή. Στα περισσότερα νοικοκυριά, οι ισχυρές συνδέσεις WiFi επιβραδύνονται από τοίχους και ταβάνια. Το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο αν δεν είναι όλοι στο σπίτι φίλαθλοι. Όταν κάποιος κάνει ταυτόχρονα streaming μια σειρά ή μια ταινία, δημιουργούνται επιπλέον εμπόδια για το WiFi.

Η απάντηση στο πρόβλημα είναι οι υπερσύγχρονες λύσεις WiFi, όπως η σειρά προϊόντων Magic της devolo. Η devolo βγάζει κόκκινη κάρτα στο αδύναμο WiFi από το 2002. Οι devolo Magic adapters είναι compact και ευέλικτοι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σχεδόν οποιαδήποτε πρίζα και να επεκτείνουν χωρίς κόπο το εύρος του router, χρησιμοποιώντας τα καλώδια του ηλεκτρικού ρεύματος. Ανάλογα με το μοντέλο, αυτοί οι adapters παρέχουν τόσο ενσύρματο, όσο και ασύρματο Internet υψηλής ταχύτητας ακριβώς εκεί όπου χρειάζεται, συμπεριλαμβανομένης της σύγχρονης λειτουργικότητας mesh για ιδιαίτερα σταθερή, ασφαλή και αξιόπιστη κάλυψη WiFi ακόμα και στον κήπο. Παρόλο που οι adapters έχουν σχεδιαστεί για εσωτερική χρήση, η ευελιξία τους είναι ιδανική για να μεταφέρουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στον κήπο. Απλώς συνδέστε το σε μια πρίζα που προστατεύεται από τον ήλιο και το νερό για να απολαύσετε ισχυρό WiFi όπου το χρειάζεστε και στη συνέχεια, μετά την απονομή των μεταλλίων επαναφέρετέ το σε εσωτερικούς χώρους. Η τεχνολογία δικτύου δε θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη και πιο βολική.
 

Η σειρά προϊόντων devolo Magic και Mesh WiFi 2

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε με το smart home networking by devolo σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, είναι με το devolo Magic 1 WiFi mini Starter Kit, το οποίο περιλαμβάνει δύο adapters στην τιμή των 99,90 €. Το devolo Mesh WiFi 2 Starter Kit, στα 249,90 €, περιλαμβάνει αυτόνομο mesh WiFi για χρήση στο σπίτι και στον κήπο. Όλες οι καθορισμένες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Όλα τα προαναφερθέντα προϊόντα είναι συμβατά μεταξύ τους, έτσι ώστε το οικιακό δίκτυο να μπορεί να επεκταθεί με ευελιξία. Επίσης, η devolo παρέχει 3ετή εγγύηση κατασκευαστή για όλα τα προϊόντα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης