Στην Παιανία βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, προκειμένου να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και να τους ενημερώσει για τα διοικητικά.

Οι πράσινοι είχαν απαιτήσει να τους επισκεφθεί κάποιος από τους μετόχους της ΠΑΕ. Το αίτημά τους, όμως, δεν βρήκε καμία ανταπόκριση και εκείνοι από την πλευρά τους αποφάσισαν να μην υπογράψουν τα χαρτιά των διακανονισμών για τις οφειλές του συλλόγου προς το πρόσωπό τους. Το αποτέλεσμα είναι τώρα ο Παναθηναϊκός να κινδυνεύει με σχεδόν σίγουρη τιμωρία αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για έναν χρόνο από την UEFA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παλαίμαχοι του συλλόγου κινητοποιήθηκαν την τελευταία εβδομάδα, θέλοντας να βρουν μια λύση για την αγαπημένη τους ομάδα και γι’ αυτό ζήτησαν από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να τους παραχωρήσει το πλειοψηφικό ποσοστό των μετοχών του άνευ ανταλλάγματος. Οι δυο πλευρές βρίσκονται τώρα σε συζητήσεις.

Γι’ αυτό, λοιπό, ο Βασίλης Κωνσταντίνου επισκέφθηκε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τους παίκτες του στην προπόνηση του Σαββάτου για να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις και τις κινήσεις των παλαιμάχων. Παρόλα αυτά, δεν μίλησε με τους ίδιους του ποδοσφαιριστές, αλλά τον γενικό επιμελητή της ομάδας, Γρηγόρη Παπαβασιλείου, στον οποίο του μετέφερε όλες τις λεπτομέρειες για τις συζητήσεις με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης