Σήκωσαν το γάντι οι άνθρωποι του Ατρόμητου και απάντησαν στις επικριτικές δηλώσεις του πρώην προπονητή της ομάδας, Γιώργου Παράσχου, ο οποίος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, εμφανίστηκε ενοχλημένος από την απομάκρυνσή του από τον πάγκο των Περιστεριωτών.

«Πραγματικά αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν ο κύριος Παράσχος να χαρακτηρίζει «τρίτο πρόσωπο» τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο που επί 1.5 χρόνο ήταν καθημερινά δίπλα του και διαχειρίζεται ως είναι ευρέως γνωστό όλα τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναρωτιόμαστε επίσης αν στην καριέρα του στα ελληνικά γήπεδα ο κύριος Παράσχος έχει συνεργαστεί τόσα χρόνια με άλλο πρόεδρο ή παράγοντα όσο με τον κύριο Σπανό. Και για του λόγου τω αληθές: Φέτος συμπλήρωσε 20 χρόνια στους πάγκους και τα επτά χρόνια εξ αυτών που αντιστοιχεί περισσότερο από το 1/3 συνεργάστηκε με τον Γιώργο Σπανό. Αυτό και μόνο το γεγονός τα λέει όλα».

Νωρίτερα ο Έλληνας τεχνικός είχε δηλώσει:

«Στα 30 χρόνια που είμαι στη δουλειά έμεινα πολύ λίγο διάστημα μακριά από το ποδόσφαιρο. Έχω συνηθίσει τα ξαφνικά και κάποιες αποφάσεις κάποιων παραγόντων. Τα έχουν δει όλα τα μάτια μας και έχω πλέον συνηθίσει τις αποφάσεις. Με πείραξε πάρα πολύ ο τρόπος που έφυγα από τον Ατρόμητο και θέλω λίγο να ηρεμήσω. Είχα πρόταση από άλλη ομάδα αλλά αποφάσισα να μην πάω. Με πείραξε πάρα πολύ ο τρόπος που έφυγα. Αυτή είναι η ανταμοιβή του προπονητή. Είναι η αρρώστια των Ελλήνων παραγόντων και πρέπει ο προπονητής να δίνει κάθε βδομάδα εξετάσεις. Ήταν άκομψο και ο κ. Σπανός δεν είχε τα μούτρα ούτε να μου δικαιολογήσει κάποια πράγματα. Όλα τα έμαθα από τρίτο πρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τι κατορθώσαμε σε αυτή την ομάδα ήταν πολύ μεγάλο από τότε που ήταν Χαλκηδόνα. Δεν βρίσκω κάτι στο οποίο έκανα λάθος ή έφταιγα.  Με πείραξε η συμπεριφορά επειδή είχαμε μια διαφορετική σχέση με τον άνθρωπο αυτό, υπήρχε μια αλληλοεκτίμηση και δεν περίμενα να μου φερθεί έτσι. Έμαθα να μην χαϊδεύω αυτιά και αυτό που πιστεύω έχω μάθει να το λέω. Ακόμα και όταν ο κ. Σπανός ήταν φυλακή για δύο μήνες πηγαίναμε τρένο και παίξαμε και πέρυσι το καλύτερο ποδόσφαιρο στη πρώτη κατηγορία. Φτάσαμε 66 βαθμούς για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας. Είχαμε την δεύτερη καλύτερη άμυνα και την τρίτη καλύτερη επίθεση. Επίσης, ο Νάστος ανανεώθηκε και στα 35 έγινε ο πρώτος μπακ, ανέβηκε ο Πίτου αλλά και ο Καραμάνος. Τον Σκόνδρα εγώ τον πρόλαβα στους μικρούς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης