Φαβορί για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος έχρισε τον ΠΑΟΚ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero λίγο πριν από την αυριανή (25/01) αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Μπορεί ο Γιώργος Σπανός να παραδέχθηκε πως ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχει το πάνω χέρι, ωστόσο δεν έκρυψε την αισιοδοξία του και την πίστη του στη δική του ομάδα, κυρίως λόγω της καλής παράδοσης του Ατρόμητου στην Τούμπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν αγχωνόμαστε, γιατί είμαστε το αουτσάιντερ. Με τον ΠΑΟΚ παίζουμε και όχι με καμιά μικρή ομάδα. Το άγχος θα το έχει ο ΠΑΟΚ σαν φαβορί και γηπεδούχος. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Έχει ικανό ρόστερ και βαριά φανέλα. Εμείς έχουμε δείξει δείγματα γραφής ως ποιοτική ομάδα. Πιστεύω θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Έχουμε καλή παράδοση στην Τούμπα και πάντα δυσκολεύουμε τον ΠΑΟΚ» δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην πορεία της ομάδας του, είπε: «Μας ικανοποιεί το γεγονός ότι έχουμε μία συνέχεια ως ομάδα. Φέτος είμαστε σταθερά στην πρώτη πεντάδα. Προοδεύουμε. Το Κύπελλο είναι ένας στόχος που μπορεί να κυνηγήσει μία ομάδα του δικού μας βεληνεκούς. Η κλήρωση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Πιστεύουμε, όμως, στους παίκτες μας».

Ο πρόεδρος των Περιστεριωτών, ερωτηθείς για τον θόρυβο των τελευταίων ημερών γύρω από τη διαιτησία, τόνισε: «Δυστυχώς, αυτή είναι η νοοτροπία στην Ελλάδα. Όταν μαλώνουν τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια. Προσπαθούμε μεσούσης της σεζόν να αλλάξουμε πρόσωπα ανάλογα με το ποιος θα φωνάξει πιο πολύ. Αυτό γίνεται μόνιμα. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ασχολούμαστε όσο το δυνατόν λιγότερο με τη διαιτησία. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Η διαιτησία είναι ένα ισχυρό άλλοθι για όλους. Πρέπει να αλλάξει αυτή η νοοτροπία. Δεν λέω ότι η διαιτησία δεν έχει τις πληγές της, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα λαθών».

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης