Με δύο συναντήσεις ολοκληρώνεται τη Δευτέρα η 20ή αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, που θα διεξαχθούν σε Αγρίνιο και Χανιά.

Αρχικά στην Αιτωλοακαρνανία, όπου ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο (17:15) σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ο νικητής της οποίας αυξάνει τις πιθανότητες να είναι στην πρώτη πεντάδα στο τέλος της κανονικής περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη στιγμή το συγκρότημα του Μάκη Χάβου είναι πέμπτο με διαφορά δύο βαθμών (31- 29) από την ομάδα των δυτικών προαστίων, οπότε η σημασία του αγώνα είναι προδήλως κατανοητή.

Την αποστολή Παναιτωλικού αποτελούν οι, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Ρουσκουσέδα, Μπεχαράνο, Άλβες, Θεοδωρίδης, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Σκαραμοτσίνο, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Κολοβούρης, Λαζάρ, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου και Φωτάκης.

Ο Ατρόμητος, από την πλευρά του, ταξίδεψε στο Αγρίνιο με τον Μαρσελίνιο στη σύνθεσή του, αλλά και ο Ναπολεόνι , ο οποίος ξεκίνησε προπονήσεις μεσοβδόμαδα, μαζί με τους, Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδη, Νάστο, Κούρο, Μπάλλα, Λαζαρίδη, Φυτανίδη, Δημούτσο, Κατσουράνη, Μπρίτο, Ούμπιντες, Γεωργίου, Παπάζογλου, Αγκουαζί και Γκαρσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ντέρμπι της Κρήτης, με το οποίο θα πέσει η αυλαία της αγωνιστικής (19:30), ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί στα Περιβόλια τον Εργοτέλη, που «καίγεται» για τη νίκη καθώς με 12 βαθμούς είναι προτελευταίος.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος πήρε 19 παίκτες στην αποστολή του Πλατανιά, τους Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κοκκαλά, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Μπεριάν, Ολιμπά, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη, Τσουράκη και Φιγκέιρα.
Από την πλευρά του ο Γιάννης Ταουσιάνης θα στερηθεί μεν τις υπηρεσίες των (τραυματισμένων) Μπρούνο, Γιοβάνοβιτς, αλλά πήρε μαζί τους νεοαποκτηθέντες Τζίλας, Ουλά και τον Μπόε Καν που επανήλθε, μαζί με τους, Σαράνοφ, Καβουσάκη, Λουβιόν, Γκέντσογλου, Πίτσο, Φίντελεφ, Λυκογιάννη, Τζανακάκη, Ρέντζα, Κοζορώνη, Μπουρσέλη, Καζναφέρη, Γιουσούφ, Λεονάρντο, Καλέ, Χαντί και Παμλίδη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης