Ο Άντι Κάρολ κόστισε μία… περιουσία (σ.σ.: 35.000.000 λίρες) στη Λίβερπουλ τον Ιανουάριο του 2011, ωστόσο έγινε δέκτης έντονης αμφισβήτησης, λόγω της μειωμένης παραγωγικότητάς του.

Το τελευταίο διάστημα όμως, ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει αρχίσει να βρίσκει τον χαμένο ποδοσφαιρικό του εαυτό, επανακτώντας παράλληλα την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λουίς Σουάρες με δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο του 23χρονου Άγγλου επιθετικού, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την παρουσία του στη γραμμή κρούσης των «ρεντς».

«Είναι πραγματικά πολύ καλό που έχουμε στην ομάδα μας έναν παίκτη με τέτοια ικανότητα και στιλ. Το ύψος και η δυνατότητά του να στρώνει την μπάλα σε εμάς τους πιο κοντούς, κάνει πολύ εύκολο το παιχνίδι για όλους μας.

Αν βρίσκεσαι συνεχώς κοντά του, η μπάλα θα έρθει στα πόδια σου σίγουρα» σχολίασε ο Ουρουγουανός επιθετικός για τον συμπαίκτη του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η τεχνική του με την μπάλα στα πόδια έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και στα πρόσφατα παιχνίδια που σκόραρε, έχουμε δει τον πραγματικό Άντι Κάρολ. Περιμέναμε λίγο, αλλά πραγματικά συμβάλλει πολύ στο σύνολο, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό» κατέληξε ο Σουάρες.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης