Συνέντευξη: Κλεωνάντα Χρουμπ

O Κωνσταντίνος Ναπολέων Τζωρτζίου ή όπως είναι ευρέως γνωστός στην κοινότητα των βιντεοπαιχνιδιών, FORG1VEN, είναι κορυφαίος Έλληνας επαγγελματίας esports παίκτης στο League of Legends. Έχει καταφέρει να διακριθεί πολλάκις σε ευρωπαϊκά gaming τουρνουά και μάλιστα, το 2015 στο LoL European Championship κατέκτησε τον τίτλο του MVP.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο FORG1VEN, 29 ετών, θεωρείται και είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον ρόλο του AD Carry/Marksman και ένας από τους πιο ικανούς τεχνικά παίκτες στο παιχνίδι. Για τον λόγο αυτό, έχει συνεργαστεί με τις καλύτερες competitive ομάδες του εξωτερικού, όπως τους Copenhagen Wolves, SK Gaming, Gambit Gaming, H2k-Gaming, Origen και  FC Schalke 04 Esports, ενώ πρόσφατα έπαιξε για το Intrepid Fox Gaming. 

Ο Έλληνας MVP μίλησε εκτενώς στο zougla.gr και εξήγησε τα δεδομένα, όσον αφορά στον σχηματισμό competitive esports ομάδων στο εξωτερικό, αλλά και για την κατάσταση που ισχύει στο ελληνικό περιβάλλον, όπου αυτός ο θεσμός αργεί να εξελιχθεί.

Επίσης, έδωσε συμβουλές σε όσους θέλουν να ακολουθήσουν το μονοπάτι του επαγγελματία gamer. Τόνισε, πως δεν πρέπει να ξεχνάμε να βάζουμε μέτρο σε όλα, αφού «τα πάντα μπορούν να γίνουν εθιστικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο FORG1VEN δεν παρέλειψε να απαριθμήσει τις αγαπημένες του στιγμές ως επαγγελματίας epsorts παίκτης και παράλληλα έθιξε το ζήτημα της τοξικότητάς σε κοινότητες παιχνιδιών τύπου LoL. Εξήγησε, πως το περιβάλλον στα τουρνουά είναι άκρως ανταγωνιστικό και δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό που ισχύει είναι: «ο θάνατός σου, η ζωή μου». 

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης