Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του ήταν ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος τόνισε ότι η πρόκριση στους «8» του Champions League τον έκανε να ανατριχιάσει.

«Είμαι χαρούμενος με την προσπάθεια της ομάδας. Του Γοδίν, του Τιάγκο, του Σαούλ… Η ομάδα έκανε τεράστια προσπάθεια σε ένα κλασικό ματς Κυπέλλου, απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε με τόση ένταση όσο λίγες. Από το γκολ και μετά ψάξαμε το δεύτερο που θα μας κρατούσε στη διοργάνωση, αν και ήμασταν λίγο μπερδεμένοι» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του Μογιά και την παρουσία του Ομπλάκ στα πέναλτι, σημείωσε: «Ο τραυματισμός του Μογιά μας ανάγκασε να κάνουμε αλλαγή πολύ νωρίς σε ένα πολύ μεγάλο ματς. Ελπίζω πως θα είναι καλά. Το ποδόσφαιρο είναι υπέροχο. Δεν πρέπει ποτέ να σταματάς να δουλεύεις γιατί μία μέρα μπορείς να βρεθείς να παίζεις το μεγαλύτερο ματς. Αυτό έγινε και με τον Κάνι».

Για την παρουσία του κόσμου και την ανάθεση του τελευταίου πέναλτι στον Τόρες, εξήγησε: «Ο κόσμος με ευχαρίστησε. Είμαι πάλι ανάμεσα στις οκτώ κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη με την Ατλέτικο και η ανατριχίλα που νιώθω τα λέει όλα. Ο κόσμος δεν ξέρει πόση δύναμη δίνει στους παίκτες. Για τα πέναλτι, πάντα εκτελούνται με ιεραρχία και λόγω ιστορίας δώσαμε στον Τόρες το τελευταίο».

Διαβάστε επίσης: Προκρίθηκε η Μονακό, 3-2, στα πέναλτι η Ατλέτικο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης