Η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος ήταν αυτή που του χάρισε τη νίκη απέναντι στη Μάλαγα, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών έκανε στη συνέντευξη Τύπου τις ακόλουθες δηλώσειςγια το παιχνίδι: «Για μας ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, χωρίς να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Η άμυνά μας δεν ήταν κακή στο πρώτο μέρος, αλλά δε μας μπήκαν τα σουτ. Ήμασταν νευρικοί επιθετικά, κάτι για το οποίο μιλήσαμε στο ημίχρονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απέναντι στην πρωτοπόρο του ισπανικού πρωταθλήματος ήμασταν πολύ καλοί στο δεύτερο μέρος. Βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια, είχαμε καθαρό μυαλό και πιστεύω πως δικαιούμασταν τη νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πήραμε τη νίκη στο 500ο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και τιμήθηκαν παίκτες από το παρελθόν. Όποιος ξεχνάει την ιστορία του δεν μπορεί να θεωρείται μεγάλη ομάδα».

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του Πετγουέι τόνισε: «Βγήκε ο ώμος του και θα κάνει μαγνητική το Σάββατο. Θα δούμε πόσες μέρες θα μείνει εκτός. Πέραν του Πέτγουεϊ, οι Χάντερ, Πρίντεζης και Τσαϊρέλης είχαν στομαχικές διαταραχές. Ο Τσαϊρέλης δεν έχει μπει ακόμη στην ομάδα, αλλά η είσοδός του ήταν σημαντικό στοιχείο για εμάς. Έβγαλε θετική η ενέργεια στο παιχνίδι και είμαι βέβαιος πως θα μας βοηθήσει στο μέλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης