Ως μία από τις μεγαλύτερες νίκες του Ολυμπιακού χαρακτήρισε ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, την επιτυχία επί της Αναντολού Εφές, καθώς σημειώθηκε επί ενός σπουδαίου και ποιοτικού αντίπαλου, απουσία τεσσάρων παικτών.

«Είναι από τις μεγαλύτερες φετινές νίκες, λόγω των συνθηκών που υπήρχαν σε ένα τόσο υψηλού επιπέδου παιχνίδι. Ανταποκρίθηκαν όλα τα παιδιά στο έπακρο. Παρά τις απουσίες μας, όλοι έπαιξαν με αυταπάρνηση, έδωσαν και την ψυχή τους και κερδίσαμε ένα ματς εναντίον μιας ομάδας που μας είχε νικήσει στον πρώτο γύρο» υπογράμμισε ο Σφαιρόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι βασικό ότι κρατήσαμε τους δύο δημιουργούς της Εφές, τον Ερτέλ και τον Ντρέιπερ, πολύ χαμηλά. Η άμυνά μας ήταν γενικά καλή, εκτός ίσως από την τρίτη περίοδο που δώσαμε εύκολους πόντους σε κάποιες περιπτώσεις. Ήταν θέμα χρόνου να βρούμε ρυθμό στην επίθεση από την άμυνα».

Όπως είπε ο Έλληνας προπονητής «η νίκη ανήκει στους παίκτες και γι΄ αυτό θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για την υπερπροσπάθεια να πάρουν αυτό το ματς. Με την προσπάθεια όλων καλύφθηκαν τα κενά. Οι απουσίες λειτούργησαν συσπειρωτικά. Λειτουργούμε ο ένας για τον άλλο» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης