Οι απουσίες βασικών παικτών και κυρίως του Σπανούλη δεν επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να φύγει νικητής από τη Βιτόρια, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν αρκετά στεναχωρημένος από τον τρόπο που ηττήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι», παρ’ όλα αυτά δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους παίκτες του για τον τρόπο που πάλεψαν σε όλο το ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Το φέραμε εκεί που θέλαμε, κρατήσαμε τη Λαμποράλ Κούτσα 9 πόντους κάτω από τον εντός έδρας μέσο όρο της και στο τέλος είχαμε 3-4 φορές την ευκαιρία να κερδίσουμε. Ήμασταν άστοχοι στις βολές, σε κάποια ελεύθερα σουτ και έτσι ηττηθήκαμε. Μας έλλειπε το κάτι παραπάνω. Συγχαρητήρια στη Λαμποράλ Κούτσα», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στις απουσίες που είχαν οι Πειραιώτες:

«Παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις. Μας έλειπαν 3-4 παίκτες μας, αλλά παρά τις απώλειες που είχαμε νομίζω πως παίξαμε καλά. Οι παίκτες που απουσίαζαν είναι πολύ σημαντικοί για εμάς, όπως ο Σπανούλης, αλλά όπως λέω πάντα, οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι μαθημένοι να παλεύουν σε κάθε γήπεδο απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Για τη συνέχεια ανέφερε: «Δεν κοιτάμε σε ποια θέση θα τερματίσουμε, αλλά να έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό στο τέλος του Top 16. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης