Ο Ολυμπιακός δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τετάρτης, έχασε με «κατεβασμένα χέρια» στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ από την ισπανική ομάδα κι αυτό είναι μια πραγματικότητα που δεν αλλάζει, οπότε η πειραϊκή ομάδα πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να εμφανιστεί βελτιωμένη στην αναμέτρηση της Παρασκευής.

Αυτή ήταν και η ουσία των δηλώσεων του προπονητή της πειραϊκής ομάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος παραδέχθηκε ότι «στο πρώτο τρίλεπτο παίξαμε σωστά επιθετικά και αμυντικά, αλλά στη συνέχεια χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, δεν κάναμε όσα σχεδιάσαμε πριν το ματς και το γεγονός ότι δεν σκοράραμε μάς στοίχισε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλη αιτία για την ήττα ήταν το ότι «χάσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, βρεθήκαμε πίσω με διψήφια διαφορά, αλλά ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Στη συνέχεια βελτιώσαμε κάποια πράγματα αλλά συνεχίσαμε να μην διαβάζουμε σωστά το παιχνίδι, είχαμε κακές αποφάσεις, δεν παίξαμε ομαδικά και πρέπει τώρα να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη “μάχη”».

Όπως υπογράμμισε ο κ. Σφαιρόπουλος αναφερόμενος στο ρόστερ της ομάδας του «έχουμε 17 παίκτες, τους πιστεύουμε όλους και τους υπολογίζουμε όλους. Ελπίζουμε στο επόμενο παιχνίδι να είναι καλύτερα οι τραυματίες μας. Στο δεύτερο ημίχρονο επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να πάρουν μόνο τρία επιθετικά ριμπάουντ και αυτός είναι ο τρόπος που θέλουμε να παλεύουν στο αμυντικό ριμπάουντ. Πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετική μας εικόνα στο δεύτερο παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης