Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν ευτυχής για τη νίκη της ομάδας του επί της Μπαρτσελόνα, την πρώτη στην ιστορία της μέσα στην καταλανική έδρα κι έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του για το χαρακτήρα και την ψυχή που επέδειξαν.

«Δεν ήμασταν καθόλου ευχαριστημένοι από την εμφάνισή μας στον πρώτο αγώνα. Αυτή η ήττα μάς πλήγωσε τον αθλητικό εγωισμό. Η μεγαλύτερη απόδειξη είναι οι αριθμοί: νικήσαμε όλα τα δεκάλεπτα, είχαμε 20 ασίστ και κάναμε μόνο 8 λάθη. Αυτό είναι αποτέλεσμα του τι μπορούν να πετύχουν οι παίκτες μας, που είναι οι καλύτεροι και τους συγχαίρω» δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ήταν φυσικό, ο Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε για τη μεγάλη απόδοση του Πρίντεζη. «Σίγουρα ο Πρίντεζης ήταν καθοριστικός για το παιχνίδι. Είναι έμπειρος, ένας παίκτης “κλειδί” για μας. Βοήθησε και επιθετικά και αμυντικά και πήρε ριμπάουντ. Δεν θέλω να μιλήσω για έναν από τους παίκτες μας, αλλά για όλους όσους αγωνίστηκαν και τα έδωσαν όλα» απάντησε.

«Είμαστε ομάδα, πιστεύουμε στην ομάδα, σε όλους τους παίκτες, στο σύνολο και ξέρουμε πως όλοι μπορούν να μας σπρώξουν στη νίκη. Σήμερα ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης έκαναν σπουδαία εμφάνιση αλλά επιτρέψτε μου να μην ξεχωρίσω κανέναν, ήταν όλοι εξαιρετικοί και νικήσαμε ως ομάδα» πρόσθεσε.

Όσο για τη συνέχεια της σειράς; «Περιμένουμε την αντίδραση της Μπαρτσελόνα. Είναι λογικό να αντιδράσουν κι αυτοί. Η σειρά είναι μεγάλη. Το ότι ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας μας εδώ στη Βαρκελώνη επί της Μπαρτσελόνα είναι καλό, αλλά ως εκεί. Τώρα δεν πρέπει να το σκεφτούμε ξανά αυτό. Πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη προπόνηση και τίποτα άλλο. Αυτή είναι η φύση της μεγάλης ομάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης