Στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αγωνιστεί η ομάδα του αύριο το βράδυ στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στην ισπανική πόλη.

«Δεν ήμασταν όπως στα προηγούμενα παιχνίδια που παίξαμε στο Top 16 εκτός, αλλά κι εντός έδρας. Δεν είχαμε συγκέντρωση και δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Αυτό ήταν οφθαλμοφανές. Αρχίσαμε καλά στο πρώτο τρίλεπτο, αλλά στη συνέχεια βραχυκυκλώσαμε, κυρίως επιθετικά» ήταν η αναφορά του για τον αγώνα της Τετάρτης και το 0-1.

«Η διαφορά έφτασε νωρίς στους 12 πόντους κι αυτό ήταν ένα μεγάλο χάντικαπ που δεν μπορούσαμε να καλύψουμε. Παλέψαμε, φέραμε το παιχνίδι δύο φορές στους 8-9 πόντους, αλλά δεν καταφέραμε να πλησιάσουμε περισσότερο. Είχαμε κάποια άστοχα τρίποντα σε εκείνο το σημείο και κάποιες λάθος αποφάσεις που μας στοίχισαν» συνέχισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θεωρώ πως εμείς χάσαμε το παιχνίδι. Δεν μας κέρδισε η Μπαρτσελόνα, κι αυτό είναι που πρέπει να αλλάξουμε. Θέλουμε να είμαστε πιο μαχητικοί, να παλέψουμε ακόμη περισσότερο στην άμυνα, πρέπει να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη μάχη στα ριμπάουντ, να παλέψουμε για κάθε μπάλα» πρόσθεσε.

«Τους δώσαμε 12 επιθετικά ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο μόνο τρία. Αυτό ήταν μια απόδειξη πως μπορούσαμε να είμαστε πιο μαχητικοί. Η άμυνα ήταν σε αρκετά καλό επίπεδο πιστεύω, το θέμα είναι να λειτουργήσουμε καλύτερα στην επίθεση. Θεωρώ πως αύριο θα είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να παλέψουμε να δώσουμε μεγαλύτερη μάχη στα ριμπάουντ για να τα καταφέρουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης