Μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα σκληρή, που παλεύει σε όλα τα παιχνίδια της, χαρακτήρισε την επιτυχία του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις Κάουνας ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε μια σκληρή ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια της, είναι σε καλή κατάσταση και προερχόταν από τρεις νίκες» δήλωσε ο τεχνικός του πρωταθλητή Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι κλειστό και παλέψαμε σώμα με σώμα μέχρι το τέλος. Στο δεύτερο μέρος βελτιώσαμε αρκετά την προσωπική μας άμυνα και είχαμε καλύτερη κίνηση και κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση, με αποτέλεσμα να δεχτούμε μόλις 29 πόντους, ενώ πετύχαμε 38» πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Θεωρώ πως για ένα ακόμη παιχνίδι το κλειδί ήταν η άμυνά μας, ειδικά στην τελευταία περίοδο, όταν δεχτήκαμε μόλις 10 πόντους».

Στον επίλογο των δηλώσεών του ο Σφαιρόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τον κόσμο, επειδή «είναι από τις πιο σημαντικές νίκες μας φέτος. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε και για μία ακόμη φορά αφιερώνουμε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης