Για τη διαφαινόμενη μετεγγραφή του Κώστα Μανωλά στην Ντνιέπρ μίλησε ο τεχνικός της ουκρανικής ομάδας Σέρχιο Ράμος.

Ο Ισπανός τεχνικός με δηλώσεις του στο Sentragoal.gr, αποκάλυψε τις συστάσεις που είχε από τον Μανόλο Χιμένεθ, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος ότι αν ο νεαρός αμυντικός συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, τότε σίγουρα θα αγωνιστεί σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουάντε Ράμος:

Για την επιλογή του Κώστα Μανωλά: «Δεν παίρνουμε τυχαία τον Μανωλά, έχουμε δει πολλά ματς της ΑΕΚ. Σχηματίσαμε, λοιπόν, ολοκληρωμένη άποψη, είδαμε τα συν και τα πλην της υπόθεσης αυτής και έτσι καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως μπορούμε να κινηθούμε για να τον αποκτήσουμε. Θεωρούμε και πιστεύουμε στην επιλογή μας».

Για την επικοινωνία με τον Χιμένεθ: «Ναι, για να είμαι ειλικρινής, ρώτησα πράγματα και τον Χιμένεθ. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως ο Μανωλάς έχει πολύ καλά στοιχεία».

Για το τι ξεχώρισε στον Κώστα και που πρέπει να δουλέψει:
«Είναι γρήγορος, είναι δυνατός, είναι καλός με την μπάλα στα πόδια. Θα δουλέψουμε λίγο στον τρόπο των μαρκαρισμάτων του. Να αποφεύγει, δηλαδή, τις εύκολες κίτρινες κάρτες. Είμαι σίγουρος πως έρχεται με μεγάλη διάθεση για δουλειά και είμαι έτοιμος να δουλέψω μαζί του, όπως και μ’ όλους τους ποδοσφαιριστές για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα και βέβαια να εξελιχθεί».

Για την πιθανότητα να αγωνιστεί σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα:
«Πιστεύω ότι στην Ντνίπρο μπορεί να εξελιχθεί και να κάνει σημαντικά πράγματα στην καριέρα του. Μην ξεχνάμε είναι μόλις 20 χρονών. Αν, λοιπόν, δουλέψει εδώ και κάνει αυτά που ξέρει καλά, είμαι σίγουρος πως σύντομα θα βρεθεί σε πολύ μεγαλύτερη Λίγκα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ενδιαφέρον της Έβερτον: «Ξέρω πως τον Γενάρη βρέθηκε κοντά σε μία μεταγραφή στην Αγγλία που εν τέλει δεν έγινε, ίσως αυτό να έγινε για καλό δικό μας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης