Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ (11ο τρόπαιο για τους Λος Μπλάνκος), Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική Πορτογαλίας, 51 γκολ συνολικά (17 στο Τσάμπιονς Λιγκ, 27 στη La Liga και τα υπόλοιπα στο UEFA EURO 2016), με την ομάδα του να τερματίζει ένα πόντο πίσω από την Μπάρτσα στο πρωτάθλημα, τη σεζόν 2015-16.

Αυτά τα… κατορθώματα έφεραν τον Κριστιάνο Ρονάλντο εκεί που όντως άξιζε εφέτος να βρίσκεται: στην κορυφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο (CR7) έχει κερδίσει το Ballon d’Or για τέταρτη φορά και το γεγονός αυτό αποκτά μεγαλύτερη αξία από τη στιγμή που κυριότερος αντίπαλός του ήταν ο γνωστός σε όλους μας σούπερ σταρ της αιωνίου αντιπάλου της «Βασίλισσας», Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει στην κατοχή του 5 Χρυσές Μπάλες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι έχουν πει για τον Ρονάλντο κορυφαίες προσωπικότητες στον χώρο του ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πορτογάλος δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στο Παρίσι για να παραλάβει το βραβείο, διότι βρίσκεται στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας για τον ημιτελικό των Μαδριλένων εναντίον της Κλαμπ Αμέρικα για τη διοργάνωση του «Club World Cup».

«Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα κέρδιζα αυτό το τρόπαιο τέσσερις φορές. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος και αισθάνομαι ολοκληρωμένος ως αθλητής. Όταν είναι η πρώτη φορά, το συναίσθημα είναι πάντα ξεχωριστό. Αλλά αισθάνομαι και σήμερα όπως και το 2008» δήλωσε ο Ρονάλντο και προσέθεσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, την Εθνική μου ομάδα, τη Ρεάλ Μαδρίτης και όλους όσοι με βοήθησαν να κερδίσω αυτόν τον προσωπικό τίτλο».

Φάνης Επιτροπάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης