Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και τη νίκη τους με 1-0, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές ότι θα μοιραστούν πριμ.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε και με το που πάτησε το πόδι του στα αποδυτήρια ο Δημήτρης Μελισσανίδης έγινε το… έλα να δεις: Ο «Τίγρης» αφού μοίρασε συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης, πανηγύρισε μαζί τους τη σπουδαία νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, οι παίκτες της ΑΕΚ δεν έμειναν μόνο στους πανηγυρισμούς, αφού ζήτησαν… ρυθμικά πριμ για τη νίκη και ο Μελισσανίδης δεν τους χάλασε το χατίρι. Τους ανακοίνωσε ότι για το τρίποντο κόντρα στους «ερυθρόλευκους» θα τους μοιραστεί το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ.

Περιχαρής ήταν και ο Γκουστάβο Πογέτ, που έδωσε το χέρι και πήρε αγκαλιά έναν-έναν τους ποδοσφαιριστές του, ακόμη και αυτούς που βρέθηκαν εκτός αποστολής αλλά κατέβηκαν στα αποδυτήρια να συγχαρούν και να πανηγυρίσουν με τους συμπαίκτες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης