Με στόχο την κατάκτηση τουλάχιστον μίας νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό, προκειμένου η σειρά να μεταφερθεί στην «Παλαέστρα», θα αγωνιστεί η Σιένα στο ΣΕΦ, όπως δήλωσε ο τεχνικός της, Σιμόνε Πιανιτζάνι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πιανιτζάνι στην ιστοσελίδα της Euroleague:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μέχρι στιγμής έχουμε δει δύο όμορφα και ισορροπημένα παιχνίδια και αυτό περιμένω να δω και στην Αθήνα. Σίγουρα, στόχος μας είναι να νικήσουμε τουλάχιστον ένα παιχνίδι, προκειμένου να εξασφαλίσουμε το πέμπτο παιχνίδι στην έδρα μας. Ωστόσο, έχουμε παρατηρήσει πως σε αυτού του είδους τα παιχνίδια δεν έχει σημασία η διαφορά στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, καθώς εάν χάσεις το ρυθμό σου για λίγο χρονικό διάστημα, τότε μπορεί να μην είσαι σε θέση να πάρεις τη νίκη. Τη φετινή χρονιά, ειδικά εκτός έδρας, πρέπει να είμαστε συνεπείς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Από την πλευρά του, ο Τόμας Ρες δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι για αυτά τα δύο παιχνίδια και ο στόχος μας είναι να πάρουμε τουλάχιστον μία νίκη στον Πειραιά, προκειμένου να μεταφέρουμε τη σειρά στη Σιένα. Μέχρι στιγμής έχουμε κυριαρχήσει στα επτά από τα συνολικά οκτώ δεκάλεπτα που έχουμε παίξει. Πιστεύω πως έχουμε λύσει το πρόβλημα που είχαμε στην ήττα στο πρώτο παιχνίδι και σιγά σιγά γινόμαστε καλύτερη ομάδα. Έχουν αλλάξει το πικ εν ρολ και αυτή είναι η μεγαλύτερη λεπτομέρεια που δουλεύουμε. Ξέρουμε από την περσινή χρονιά πως η έδρα του Ολυμπιακού είναι “καυτή” και αυτό περιμένουμε και φέτος».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης