Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την απόδοση της ομάδας του στο ματς με την Κέρκυρα ο Βίτορ Περέιρα. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι αυτή την εικόνα θέλει να βλέπει από την ομάδα του και ότι είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό να εμφανίζει πλέον ισορροπία σε επίθεση και άμυνα.

«Κάναμε φανταστικό πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν δυναμικοί και επιθετικοί, κάναμε πολλές ευκαιρίες. Σίγουρα μέτρησε ότι έπαιξαν μαζί οι Τσόρι και Φορτούνης που είναι δημιουργικοί παίκτες. Όμως δεν ήταν μόνο αυτοί. Μου άρεσαν πολύ όπως έδεσαν ο Εντινγκά με τον Μίλιβόγεβιτς, η άμυνα, ο Ντοσεβί με τον Χάρα στην επίθεση. Όλη η ομάδα ήταν καλή. Και η εξήγηση είναι ότι, όπως σας είχα πει, όσο δουλεύει η ομάδα καιρό μαζί, θα βελτιώνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιστεύω πολύ στην ισορροπία της ομάδας. Είναι σημαντικό να βάζεις γκολ αλλά πρέπει και να μη δέχεσαι γκολ. Για να έχεις π.χ. τη δημιουργία των Τσόρι, Φορτούνη πρέπει να έχεις την ισορροπία των Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς που επαναλαμβάνω ότι μου άρεσαν πολύ.Θα μπορούσαμε σήμερα να βάλουμε 7-8 γκολ με τις ευκαιρίες που κάναμε, ήμασταν καταπληκτικοί στο πρώτο μέρος, αλλά είναι σημαντικό κι ότι δε δεχτήκαμε φάσεις», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Περέιρα.

Πηγή: pamesports.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης