Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στον αθλητικό χώρο και ειδικότερα σε αυτόν της σκοποβολής ο θάνατος της πρωταθλήτριας Ευρώπης στα 10 μ. αεροβόλου γυναικών Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς. Η Σέρβα πρωταθλήτρια έχασε τη ζωή της σε ηλικία μόλις 31 ετών κατά τη διάρκεια της γέννας.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η Βελίτσκοβιτς απεβίωσε λόγω επιπλοκών στον τοκετό. «Ήταν μια μεγάλη μαχήτρια, αλλά δυστυχώς έχασε τον αγώνα της ζωής της» ανακοίνωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία της Σερβίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Άννα Κορακάκη αναφερόμενη στην απώλεια της Βελίτσκοβιτς έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η καρδιά πονάει και το μυαλό δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα τα “γιατί”. Οι λέξεις είναι τόσο μικρές και τα συναισθήματα είναι τεράστια… Μπομπάνα, έφυγες τόσο νωρίς. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου προς την οικογένειά της και τη σερβική ομάδα σκοποβολής. Σε αυτές τις στιγμές θλίψης οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους. Αγαπητή μας Μπομπάνα, θα μας λείψεις τόσο πολύ. Αναπαύσου εν ειρήνη»…

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

There are moments in life the heart just aches and the mind is unable to answer all the “whys”. The words are all so…

Δημοσιεύτηκε από Anna Korakaki στις Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020

Η Βελίτσκοβιτς στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 10 μ. αεροβόλου γυναικών, στον αγώνα στον οποίον η Κορακάκη πήρε το χάλκινο μετάλλιο. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης