Την παραίτησή του υπέβαλε από τη θέση του Α΄ αντιπρόεδρου και Εκτελεστικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Μηνάς Λυσάνδρου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Livesport, η παραίτηση δεν έχει γίνει δεκτή από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ οι εξελίξεις «τρέχουν».

Εάν ο Κύπριος CEO εμμείνει στην απόφασή του, τότε η ΑΕΚ θα χάσει ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της και τον κορυφαίο παράγοντα που ανέδειξε εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συμβολή του Λυσάνδρου στην ορθή λειτουργία της ΠΑΕ ήταν καταλυτική και δεν αμφισβητήθηκε από κανένα στα 4,5 χρόνια θητείας του, από τότε δηλαδή που αντικατέστησε τον Αλέξη Δέδε. Το ίδιο ισχύει και για το έργο του στους 14 μήνες που -παράλληλα- διετέλεσε πρόεδρος της Super League, από τον Απρίλιο του 2019 έως τον Ιούνιο του 2020, διάστημα στο οποίο διαχειρίστηκε πολλά φλέγοντα ζητήματα της διοργανώτριας αρχής (η κρίση με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η εμφάνιση της πανδημίας και το πρώτο lokdown). Πάντως, το θέμα παραμένει ανοιχτό και ο Μηνάς Λυσάνδρου δεν έχει «τελειώσει» οριστικά από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης