Ο Λεβαδειακός μπορεί με τη νίκη του (2-0) επί της Ξάνθης να έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή στη Super League, ωστόσο ο Γιώργος Παράσχος με δηλώσεις του τόνισε ότι κανείς στην ομάδα του δεν πρέπει να εφησυχάζει.

«Επιτέλους μετά από δυο μέρες, την πρώτη που αναβλήθηκε το παιχνίδι και τη δεύτερη υπό καταρρακτώδη βροχή σ’ ένα βαρύ τερέν πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε πλήρως. Γι’ αυτό αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί σ’ έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν η ομάδα που επικράτησε πλήρως και μπορέσαμε κιόλας να διευρύνουμε το σκορ» τόνισε αρχικά ο τεχνικός των Βοιωτών και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο κακώς γυρίσαμε λίγο πίσω. Ίσως όταν αυτά τα παιχνίδια τα έχουμε και προηγούμαστε 2-0 και με 3 γκολ ακόμα διαφορά, μας έχουν δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα και όσο πέρναγε ο χρόνος βλέπαμε να γυρίζουμε και πιο πίσω. Ευτυχώς δεν πληρώσαμε το πέναλτι, που κατά τη γνώμη μου δεν ήταν, και ήμασταν για πρώτη φορά τυχεροί».

Καταλήγοντας ο έμπειρος προπονητής επίσημανε: «Παρ’όλο που έχουμε 33 βαθμούς δεν πρέπει να αισθανόμαστε ακόμα ήσυχα γιατί βλέπετε ότι στο πρωτάθλημα κάθε εβδομάδα έρχονται κάτι παράξενα αποτελέσματα που δε σ’ αφήνουν να ηρεμήσεις ποτέ. Αλλά κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα και θέλουμε ακόμα μια λεπτομέρεια, έστω έναν πόντο για να αισθανόμαστε τελείως ασφαλείς», ανέφερε ο τεχνικός του συλλόγου της Λιβαδειάς για να κλείσει με τις ευχές του. «Εγώ θέλω να σας ευχηθώ καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και θα τα πούμε ξανά στο επόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης