Με όλους και με όλα τα έβαλε η Παναχαϊκή, με αφορμή τη διαιτησία του Ντίτσιου στο παιχνίδι της με τον Ηρακλή. Οι Πατρινοί εξέδωσαν μια ιδαιίτερα σκληρή ανακοίνωση με την οποία επιτίθενται στον εν λόγω διαιτητή, στον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, στον ιδιοκτήτη του Γηραιού Σπύρο Παπαθανάσακη, καθώς και σε Γκμοχ-Κακέτση με αφορμή τα όσα ισχυρίζονται σε τηλεοπτικές εμφανίσεις τους σε βάρος της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κύριε Μελισσανίδη, κύριε Γιάνννη Παπαδόπουλε,

Συγχαρητήρια ο κ. Ντίτσιος των στημένων παιχνιδιών της Παπανδρέου έπαιξε τέταρτος διαιτητής στο παιχνίδι ΑΕΚ – Παναχαϊκή και πρώτος διαιτητής στο παιχνίδι Ηρακλής – Παναχαϊκή, τα υπόλοιπα τα είδε όλη η Ελλάδα, δύο ανύπαρκτα πέναλτι και μία κόκκινη κάρτα που δεν έδωσε στον Χουάντερσον στο 43’.

Κατά τα άλλα στο δεύτερο ημίχρονο το πρώτο φάουλ υπέρ της Παναχαϊκής ήρθε στο 66΄και στα πρώτα 20 λεπτά είχαν πάρει κίτρινη χωρίς αιτία τα δύο στόπερ , τα δύο αμυντικά χαφ και ο τερματοφύλακας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κύριε Μελισσανίδη το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο καθώς φαίνεται και πιάνει τόπο.

Κορδολαίμης – Σωσώνης – Βλαχούδης – Ντίτσιος , καλή η παρέα με τον κ. Κουρίδη.

Αλήθεια είδαμε και τον κ. Πηρούνια στην σουίτα του κ. Παπαθανασάκη του ιδιοκτήτη του Ηρακλή που έχει την ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (ΜΗΚΥΟ) που κάνει εράνους στον Καναδά.

Δόξα το θεό όλα τα αστέρια του πορίσματος Παπανδρέου θα είναι μαζί.

Την Δευτέρα το βράδυ στην εκπομπή του ΣΚΑΙ ο Γκμοχ μαζί με τον Στηβ Κακέτση θα αναλύσει το οφσάιντ γκολ που έβαλε η Παναχαϊκή στον πρώτο γύρο με τον Φωστήρα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης