Η νίκη επί του ΟΦΗ ικανοποίησε απόλυτα τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι τόνισε πως η ομάδα του πάει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Μάλιστα, όπως τόνισε, έτσι ακριβώς θα κάνει και την επόμενη εβδομάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και στα 93 λεπτά. Δεν σας κρύβω ότι ήμουν επιφυλακτικός, γιατί ο ΟΦΗ έδειξε στα τελευταία ματς πολύ σφιχτή ομάδα, που ήξερε τι ήθελε. Αυτή η συγκέντρωση που είχαμε συνοδεύτηκε και με μια πολύ καλή απόδοση.

Προηγηθήκαμε και μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Περάσαμε μια άνετη αγωνιστική. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε λίγο το στυλ, λόγω της πίεσης, θέλοντας να προστατεύσουμε την άμυνα μας. Δώσαμε χώρο, αλλά βγάλαμε αντεπιθέσεις πολύ καλές, είχαμε τρίτο γκολ και κάναμε μια άνετη νίκη.

Το μυαλό μας πλέον είναι στο ματς του επόμενου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, που είναι καθοριστικό. Η ομάδα μας δίνει την εικόνα πως όπου κι αν παίξει κυνηγάει τους τρεις βαθμούς. Έτσι θα κάνουμε και στη Λεωφόρο. Θα πάμε να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι η σημερινή είναι μία από τις καλύτερες εμφανίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα από τις απουσίες κερδίζεις παίκτες. Με έχει ενθουσιάσει ο Καραμάνος. Εχει δείξει ότι έχει μεταμορφωθεί. Αυτό το παιδί μας δίνει πολλές λύσεις στην επίθεση και φορ και στα άκρα. Μπορούμε να ποντάρουμε και σε αυτόν και στον Φάμπιο και στον Μπάλλα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης