Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει του επαναληπτικού της Πέμπτης με τη Ρούμπιν Καζάν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι στο Χάρκοβο είχαν επικρατήσει με 1-0, αποκτώντας το προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Europa League, προπονήθηκαν το απόγευμα στου Ρέντη , με τον Φουστέρ να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός άσος έτσι συμπεριελήφθη στην αποστολή της ομάδας του, όπως και ο Ρόι Κάρολ, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά και ο Ντιόγκο, που εξέτισε την τιμωρία του στην Ευρώπη.

Πέραν του τιμωρημένου Μέλμπεργκ, εκτός έμειναν οι Μπάμποβιτς, Ποτουρίδης, Φέισα, Δασκαλάκης, Μέλμπεργκ, Φετφατζίδης και Μόνχε (υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα κι έκανε ατομικό), που θα προπονηθούν κανονικά το πρωί της Πέμπτης.

Οι 18 «εκλεκτοί» του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι οι: Μέγερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μοδέστο, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Ντιόγκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρεις παίκτες διεκδικούν δύο θέσεις. Ο λόγος για τους Μακούν, Ιμπαγάσα και Φουστέρ. Οι υπόλοιποι δέκα θα είναι πιθανότατα οι εξής: Μέγιερι, Χολέμπας, Τοροσίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μιραλάς και Τζεμπούρ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης