Τους νεαρούς τερματοφύλακες Ιβάν Μπάμποβιτς και Νίκο Παπαδόπουλο δήλωσε ο Ολυμπιακός στη λίστα της UEFA για το Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση, λόγω της αποβολής του Μπάλαζ Μέγιερι με κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την Ρούμπιν Καζάν στο «Λουζνίκι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο γκολκίπερ θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των «ερυθρολεύκων», με τον πρώτο να παίρνει τη φανέλα με το Νο 76 και τον δεύτερο αυτήν με το Νο 75.

Μάλιστα ο Μπάμποβιτς, ο οποίος σημειωτέον χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, είναι ο επικρατέστερος για να κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με τη Ρουμπίν, στο οποίο θα προορίζεται για βασικός ο Ρόι Κάρολ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τσινγκούρι δεν υπολογίζει τον Σήφη Δασκαλάκη και ενδεικτικό αυτού είναι το γεγονός ότι τον είχε αφήσει εκτός της λίστας για το Europa League.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δήλωσε σήμερα στην UEFA τους ποδοσφαιριστές Ιβάν Μπάμποβιτς και Νίκο Παπαδόπουλο. Οι δύο τερματοφύλακες θα αγωνίζονται με τον αριθμό 76 ο πρώτος και τον αριθμό 75 ο δεύτερος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης