Κανονικά θα διεξαχθούν τα σημερινά ματς του Europa League, συμπεριλαμβανομένου και αυτού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γουλβς για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Aν και νωρίτερα η Marca έκανε λόγο ότι η UEFA προτίθεται να βάλει από σήμερα «λουκέτο» στις διοργανώσεις της λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, οι αποφάσεις αναφορικά με την πιθανή αναστολή της αγωνιστικής δράσης στις διοργανώσεις της θα ληφθούν τη νέα εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου αποφάσισε να μην προχωρήσει σε κάποια ενέργεια άμεσα, ενημερώνοντας ότι την ερχόμενη Τρίτη θα υπάρξει μία ευρεία τηλεδιάσκεψη με θέμα συζήτησης το μέλλον των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά και του Euro 2020, λόγω του κορωνοϊού.

«Στο φως των ραγδαίων εξελίξεων με τη διάδοση του κορωνοϊού σε όλη την Ευρώπη και με βάση την ανάλυση του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, η UEFA προσκαλεί τα μέλη και τους εκπροσώπους των 55 μελών των Ομοσπονδιών, μαζί με τα συμβούλια των Ευρωπαϊκών Συλλόγων, των Ευρωπαϊκών Λιγκών, αλλά και των εκπροσώπων της FIFpro, να συμμετάσχουν σε μία ευρεία τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 17 Μαρτίου προκειμένου να συζητηθεί το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στη συζήτηση θα συμπεριληφθούν όλα τα πρωταθλήματα κι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου και του Euro 2020» αναφέρει η ανακοίνωση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης