Αμέσως μετά το τέλος του «El Clasico» η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» επί της Μπαρτσελόνα μονοπώλησε όπως ήταν άλλωστε φυσικό τον Τύπο της χώρας.

Marca: Χτύπημα στο πρωτάθλημα και στην Μπάρτσα. Η Ρεάλ του Μουρίνιο έδωσε ένα σχεδόν τελειωτικό χτύπημα στο πρωτάθλημα και στην αιώνια αντίπαλο, τη νίκησε στο σπίτι της με 1-2 και την άφησε πίσω επτά βαθμούς με τέσσερα ματς να απομένουν για το τέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αs: Θρίαμβος του Πρωταθλητή. Η Ρεάλ Μαδρίτης άλωσε στο Καμπ Νόου μία προβλέψιμη και με περίεργη σύνθεση Μπαρτσελόνα και με επτά βαθμούς διαφορά καθάρισε ουσιαστικά τον τίτλο. Ο Κεντίρα έβαλε μπροστά την ομάδα του Μουρίνιο στο πρώτο μέρος, ο Αλέξις ισοφάρισε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το καθοριστικό γκολ αμέσως μετά.

Mundo Deportivo: Η Μπάρτσα είπε αντίο στο πρωτάθλημα. Η Ρεάλ νίκησε στο «Καμπ Νου» και βρίσκεται επτά βαθμούς μπροστά και απομένουν τέσσερα ματς για το τέλος.

Εl Pais: Η Ρεάλ έδεσε τον τίτλο στο Καμπ Νόου. Το σύνολο του Μουρίνιο υποχρέωσε σε ήττα μία ασύνδετη Μπαρτσελόνα με μια αποτελεσματική εμφάνιση και οργανωμένη αμυντική προσπάθεια.

Diario Sport:
Αντίο Πρωτάθλημα. Η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε το πρωτάθλημα καθώς έχασε από την Ρεάλ σε ένα απογοητευτικό παιχνίδι. Το τελικό 1-2 δίνει στην ομάδα του Μουρίνιο το προβάδισμα για τον τίτλο, οδηγώντας με επτά βαθμούς μπροστά μόλις τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης