Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής βγήκε νικητής απέναντι στην επάρατη νόσο, αφού όμως πέρασε δύσκολες στιγμές. Υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες και χειρουργική επέμβαση. Αμέσως μετά την ανάρρωσή του, ο Άλαν Πάρντιου τού είπε να βρει νέα ομάδα και τελικά πήγε δανεικός στη Νόριτς, ενώ πλήρωσε ο ίδιος για την ιατρική του περίθαλψη στη Νότια Αμερική.

«Δεν θα μπορέσω να τους συγχωρήσω για τον τρόπο που μου φέρθηκαν», τόνισε σε δηλώσεις του ο Χόνας Γκουτιέρες για να προσθέσει: «Δεν νομίζω ότι ήταν σωστή η στιγμή ούτε οι συνθήκες και θεωρώ ότι σε τέτοιες στιγμές πρέπει να φροντίζεις τον παίκτη. Χειρουργήθηκα στην Αργεντινή. Μου αφαίρεσαν τον όρχι. Τα πράγματα έδειχναν καλά και επέστρεψα στην Αγγλία. Γύρισα στα μέσα του Νοεμβρίου του 2013 και στην αρχή ο προπονητής μου είπε ότι πρέπει να βρω νέο σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλαβαίνω πολλά για το ποδόσφαιρο και ότι για τους ιδιοκτήτες είναι επιχείρηση. Είναι ξεκάθαρο ότι κοιτούν τα συμφέροντά τους, αλλά νομίζω σε μια τέτοια κατάσταση πρέπει να σκέφτεσαι άλλα πράγματα. Κυρίως από τη στιγμή που είχα παίξει στον σύλλογο για πέντε χρόνια πριν το πρόβλημα. Δεν ζήτησα ποτέ τίποτα. Πλήρωσα για τη θεραπεία μου επειδή για μένα το πιο σημαντικό είναι η υγεία», είπε ο Γκουτιέρες.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης