Ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης, βράβευσε δύo «παιδιά» του, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, στο πλαίσιο της εκδήλωσης των βραβείων του ΠΣΑΤ.

«Ειλικρινά αισθάνομαι περήφανος που είχα την τιμή να συνεργαστώ με αυτά τα υπέροχα παιδιά. Έχουν διδάξει απίστευτα πράγματα στο μπάσκετ. Πήγαν το μπάσκετ πιο ψηλά. Τους αντιπροσωπεύει η υπομονή, η σκληρή δουλειά, η πίστη και η ομαδικότητα. Αυτά τα στοιχεία τους έχουν βοηθήσει να γίνουν καλύτεροι σαν αθλητές και σαν άνθρωποι. Να κάνουν καλύτερους τους συμπαίκτες του και να γευτούν μεγάλες επιτυχίες. Θα ήθελα να προσθέσω πως ο αθλητισμός είναι ό,τι πιο σπουδαίο μπορεί να υπάρξει στην κοινωνία μας και πρέπει σαν Πολιτεία να δείξουμε μεγαλύτερη συμπαράσταση», είπε ο θρύλος, Παναγιώτης Γιαννάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενδεικτικά τα λόγια του αρχηγού του Ολυμπιακού κατά την βράβευσή του από τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την ανεκτίμητη προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ: «Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε. Εύχομαι υγεία, χαρά, αγάπη σε όλο τον κόσμο, όχι βία στα γήπεδα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, κάνουμε το λογικό, το άλλο είναι το παράξενο και το παράλογο… Είμαστε αντίπαλοι για 40’, παλεύουμε για την ομάδα μας, από ‘κει και πέρα ο καλύτερος να κερδίζει και ο άλλος να προσπαθεί πολύ για να κερδίσει την επόμενη φορά».

Από την μεριά του, ο Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός) επανέλαβε ακόμα μια φορά πως το καλοκαίρι σταματά την καριέρα του. «Ευχαριστώ τον ΠΣΑΤ για το βραβείο. Να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές, υγεία. Έχω πάρει την απόφασή μου, είναι η τελευταία μου χρονιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης