Παρελθόν αποτελεί από τη Βιτόρια Σετούμπαλ ο Μίρκο Αντονούτσι, με την ειδοποιό διαφορά ότι είδε την πόρτα της εξόδου από τον σύλλογο όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά λόγω των σέξι φωτογραφιών που βγάζει με τη σύντροφό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο 21χρονος Ιταλός επιθετικός , ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα της Πορτογαλίας με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα, είναι… υπέρ το δέον δραστήριος στα social media, ποστάροντας… κατά ριπάς προσωπικές του στιγμές με την εντυπωσιακή influencer, Ζινέβρα Λαμπρούσι, η οποία του έχει… κλέψει την καρδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δημοσιεύσεις του νεαρού παίκτη μαζί με τη σύντροφό του, με την οποία είναι ζευγάρι τους τελευταίους τέσσερις μήνες απ’ ότι φαίνεται ενόχλησαν τους διοικούντες τη Σετούμπαλ, σε βαθμό τέτοιο που του έδειξαν την πόρτα της εξόδου από την ομάδα.

«Ένας ποδοσφαιριστής οφείλει να είναι παίκτης της Vitória Setúbal 24 ώρες την ημέρα, με σεβασμό στο κλαμπ, τους οπαδούς και αυτό που αντιπροσωπεύει. Ο σύλλογος, η διοίκηση, η τεχνική ομάδα και όλο το προσωπικό συνειδητοποίησαν ότι η συμπεριφορά του εν λόγω παίκτη που ήταν ήρθε ως δανεικός δεν ήταν κατάλληλη για το σύλλογο»,ανέφερε σχετικά ο προπονητής της ομάδας, Χούλιο Βελάσκεθ.

Πάντως αυτή η εξέλιξη δεν πτόησε ουδόλως το ερωτευμένο ζευγάρι, καθώς συνεχίζει να μοιράζεται με τους εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους του τις ευτυχισμένες προσωπικές στιγμές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

@themaskrome

A post shared by Ginevra Lambruschi (@ginevralambruschi) on

 

 
 
 

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

3 mesi Ti amo da morire amore mio, per te ci sarò sempre! La tua G.❤️ @mirko_antonucci

A post shared by Ginevra Lambruschi (@ginevralambruschi) on

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης