Σε μια κίνηση «βόμβα» είναι έτοιμοι να προχωρήσουν οι Ουόριορς, που ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση ανταλλαγής στους Νετς για τον Κέβιν Ντουράντ.

Οι πρωταθλητές του NBA ετοιμάζονται να ταράξουν τα νερά στη Λίγκα, αφού σύμφωνα με τον Μαρκ Σπίαρς του ESPN, οι «Μαχητές» έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Κέβιν Ντουράντ, που ζήτησε να αποχωρήσει από τους Νετς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Ντουράντ  υπάρχει έντονη κινητικότητα, αφού για την περίπτωση του έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον επίσης οι Σανς και οι Χιτ, όμως σύμφωνα με τον Σπίαρς, οι Ουόριορς μπορούν να προσφέρουν το καλύτερο πακέτο στους Νετς, για να πετύχουν την επιστροφή του KD στο Σαν Φρανσίσκο.

Σύμφωνα, με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, οι Ουόριορς είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ως ανταλλάγματα στους Νετς, τους Τζόρνταν Πουλ, Άντριο Ουίγκινς, Τζόναθαν Κουμίνγκα και Τζέιμς Ουάισμαν, προκειμένου να επαναφέρουν στο ρόστερ τους τον Κέβιν Ντουράν και να αναβιώσουν την τρομερή τετράδα των Κάρι, Τόμπσον, KD και Γκριν.

Ο Ντουράντ, άλλωστε εξακολουθεί να είναι ένας από τους παίκτες που κάνουν την διαφορά στο ΝΒΑ, αφού ο 12 φορές All-Star είχε μέσο όρο 29,9 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 6,4 ασίστ ανά παιχνίδι σε 55 ματς για τους Νετς την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Πηγή: SDNA

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης