Για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μίλησε ο Ματίας Μπιάρσμιρ.

Ο Σουηδός αμυντικός, ο οποίος ήταν ένας από τους τρεις παίκτες των «πράσινων» που έχασαν πέναλτι στο ματς με τον Πανιώνιο, τόνισε ότι η πρόκριση κόντρα στους «κυανέρυθρους» χάθηκε στην κανονική διάρκεια του αγώνα και όχι στη… ρώσικη ρουλέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο χάσαμε στα πέναλτι, για μένα όμως δεν χάθηκε εκεί, αλλά στην κανονική διάρκεια, κατά την οποία έπρεπε να είχαμε καθαρίσει το ματς. Ακόμα και πριν την παράταση είχαμε τις ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν το κάναμε», ήταν τα πρώτα λόγια του Μπιάρσμιρ, εξερχόμενος από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ερωτηθείς για το αν ήταν άτυχος στην φάση του πέναλτι, είπε: «Σίγουρα είμαι άτυχος, αλλά όταν δεν σκοράρεις ένα πέναλτι, τότε είναι κακό το πέναλτι. Δεν υπάρχει δικαιολογία, έτσι είναι η ζωή. Σίγουρα δεν είμαι χαρούμενος από αυτήν την εξέλιξη. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Ερωτηθείς αν ο αποκλεισμός από τα προημιτελικά του Κυπέλλου θα επηρεάσει τον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Δεν νομίζω. Πάντα είναι δύσκολο όταν αποκλείεσαι από έναν θεσμό, αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να σταματήσουμε τη ζωή μας και την προσπάθεια που κάνουμε λόγω της ήττας. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα ανακάμψει, αρχής γενομένης από τα Γιάννινα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, για την προσωπική του απόδοση, ο Μπιάρσμιρ ανέφερε: «Σήμερα ένιωθα καλύτερα απ’ ότι στην Κέρκυρα, λόγω του ρυθμού που βρίσκω. Μετά από ένα παιχνίδι 120 λεπτών, υπάρχει αρκετή κούραση και πρέπει στις μέρες που απομένουν μέχρι την Κυριακή, να ξεκουραστούμε και να είμαστε πανέτοιμοι για το ματς με τα Γιάννινα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης