Ο Ζοζέ Μουρίνιο αρνείται να δώσει το «παρών» στις συνεντεύξεις Τύπου του ισπανικού πρωταθλήματος (σ.σ.: μιλάει αντ’ αυτού ο βοηθός του), ωστόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ διακόπτει το «εμπάργκο» προς τους εκπροσώπους του Τύπου διότι κινδυνεύει με τσουχτερά πρόστιμα από την UEFA.

Ο «Special One» λοιπόν, μιλώντας για το αυριανό επαναληπτικό με την Μπάγερν Μονάχου, θυμήθηκε ότι γενικά οι ημιτελικοί της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δεν… τον «πάνε», ενώ παράλληλα μίλησε και για το αγαπημένο του θέμα της διαιτησίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ήμουν ποτέ τυχερός σε ημιτελικό» είπε και αναφέρθηκε στους δύο ημιτελικούς με τη Λίβερπουλ, όταν βρισκόταν στον πάγκο της Τσέλσι. «Μια φορά έχασα επειδή η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή και άλλη μία στα πέναλτι, που είναι περισσότερο θέμα τύχης». Αλλά υπάρχει κι ο περσινός ημιτελικός εναντίον της Μπαρτσελόνα, όπου «… όλοι γνωρίζουν τι συνέβη!»

Κι όσον αφορά την αυριανή προσπάθεια της ομάδας του να ανατρέψει το 2-1 του Μονάχου, ο Μουρίνιο είπε: «Αυτή τη φορά έχω ελπίδες, παρότι χάσαμε στο πρώτο ματς από γκολ οφσάιντ. Ο διαιτητής ήταν γενικά καλός, αλλά έκανε ένα λάθος. Κι εγώ και όλοι μας κάνουμε λάθη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης