Ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) αναδείχθηκαν στο «Σαν Σίρο» η Μίλαν και η Μπαρτσελόνα, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες στο αποψινό παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν, αφήνοντας έτσι ανοιχτούς λογαριασμούς, ενόψει της ρεβάνς στο «Καμπ Νου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι πάντως ήταν πολύ καλό παιχνίδι, με εξαιρετικό ρυθμό, έχοντας ωστόσο κι ένα «φαλτσοσφύριγμα» του διαιτητή, που δεν είδε το καθαρό πέναλτι του Αμπιάτι στον Σάντσες στο 15΄.

Η Μπαρτσελόνα ήταν ανώτερη και είχε την συντριπτικά την κατοχή, ωστόσο η οπισθοφυλακή των «ροσονέρι» βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά, και κατάφερε να κρατήσει την ανέπαφη την εστία της και μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση.

Άλλωστε τον περασμένο Σεπτέμβριο η ομάδα του Αλέγκρι είχε αποσπάσει ισοπαλία 2-2 τον περασμένο Σεπτέμβριο στο «Καμπ Νου», όπου θα πραγματοποιηθεί ο επαναληπτικός την ερχόμενη Τρίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video…

Κίτρινες: Νέστα, Zέεντορφ, ΑμπροζίνιΚεϊτά Μίλαν (Αλέγκρι): Αμπιάτι, Μπονέρα, Νέστα (75′ Μεσμπά), Μεξές, Αντονίνι, Αμπροζίνι, Νοτσερίνο, Ζέεντορφ, Μπόατενγκ (67′ Εμάνιουελσον), Ρομπίνιο (52′ Ελ Σααραουΐ), Ιμπραχίμοβιτς.

Μπαρτσελόνα (Γκουαρντιόλα): Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Μαστσεράνο, Πικέ, Πουγιόλ, Μπουσκέτς, Τσάβι, Κεϊτά, Ινιέστα (65′ Τέγιο), Αλέξις Σάντσες (77′ Πέδρο), Μέσι

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης