Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησε ο Απόλλων Σμύρνης, στο πρωτάθλημα της Football League, καταφέρνοντας να ξεπεράσει το εμπόδιο του Φωστήρα στο… παρά τρία!

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Κοτσώνης με κεφαλιά στο 87′. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για επιθετικό φάουλ στη φάση του τέρματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, οι έντονες διαμαρτυρίες είχαν ως αποτέλεσμα την αποβολή του τεχνικού των Ταυριωτών, Κριστόφ Βαζέχα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός των γηπεδούχων, Νίκος Κωστένογλου, δήλωσε: «Εύχομαι καλή επιτυχία στον Χρήστο (σ.σ. Βαζέχα). Είναι αξιόλογος και καλός προπονητής και η παρουσία του στα γήπεδα επιβάλλεται. Όσο για το ματς, δεν έγιναν ιδιαίτερες ευκαιρίες. Δεν απειληθήκαμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες φάσεις με τον Ανγκούλο και τον Κοτσώνη, με τις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε ανοίξει το σκορ. Στο δεύτερο μέρος δείξαμε ότι θέλαμε πολύ τη νίκη. Ρίσκαρα και εγώ και επιχειρήσαμε να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα από τα άκρα. Με την πίστη και την αυτοθυσία των παικτών μου καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεν σκέφτηκα ότι υπήρχε φάουλ στη συγκεκριμένη φάση. Δεν έχω άποψη». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συνθέσεις

Απόλλων Σμύρνης (Ν. Κωστένογλου): Kουτσόπουλος, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Σέτι, Γκονζάλες (74′ Κυβελίδης), Βάντερσον, Λαγός, Αλίπιο, Ανγκούλο.

Φωστήρας (Κρ. Βαζέχα): Γκέκας, Κρητικός, Σακελλαρίου (62′ Ψυχογιός), Γρομητσάρης, Μπίρης, Μπελέρι (78′ Μήτκας), Κακαράς, Σιώπης, Ράμα, Τεγούσης, Κανελλόπουλος (54′ Τσεμπετσί).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης