Ο κορωνοϊός έχει πλήξει σοβαρά την Αϊντχόφεν, η οποία θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Συγκεκριμένα οκτώ παίκτες της oλλανδικής ομάδας αποκλείστηκαν από την αποστολή λόγω ιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για τους Γκάκπο, Ντάμφρις, Ντελάνγκε, Μπάουμγκαρτλ, Χέντρικ, Μίλερ, Πιρόε και Φίρχεφερ, ενώ αντίθετα στη Θεσσαλονίκη θα έρθουν οι Ροζάριο, Τεζέ και Ζαχάβι.

Οι δύο τελευταίοι μάλιστα είχαν κάνει και το ταξίδι στην Κύπρο για το παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια, όμως το κυπριακό υγειονομικό πρωτόκολλο δεν τους επέτρεψε την είσοδό τους στο νησί, αφού δεν είχαν περάσει πολλές ημέρες από την περίοδο που τους έπληξε ο ιός. Επιπλέον, εκτός λόγω τραυματισμού παρέμειναν οι Φαν Γκίνκελ, Γκούτι, Ρομέρο και Ομπίσπο.

Τα αγωνιστικά προβλήματα ανάγκασαν τον προπονητή της ομάδας, Ρότζερ Σμιντ, να πάρει στην αποστολή τέσσερις ποδοσφαιριστές της ακαδημίας, τους Κιόλο, Σαϊμπαρί, Λεντέσμα και Τόμας. Αναλυτικά η 19μελής αποστολή της Αϊντχόφεν: Εμβογκό, Ούνερσταλ, Μποσαλί, Μαχ, Τεζέ, Φελίπε, Ροζάριο, Σανγκαρέ, Ιατάρεν, Φάιν, Τζούνιορ, Γκέτσε, Τόμας, Κιόλο, Λεντέσμα, Ζαχάβι, Μαλέν, Μαντουέκε και Σαϊμπαρί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης