Σύνθημα νίκης, εν όψει του κυριακάτικου «τελικού» της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό έδωσε ο Γρηγόρης Μάκος, αναφέροντας ότι «θα τα παίξουμε όλα για όλα και ό,τι βγει».

Παράλληλα ο Έλληνας μέσος εξέφρασε την ελπίδα του να πάρει η ομάδα του το «τρίποντο», που θα της δώσει την πρωτιά στα πλέι οφ, προκειμένου να αποχαιρετήσουν… τυλιγμένους στο… σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ τους Λυμπερόπουλο και Δέλλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκος στη NOVA:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Είμαστε στην τελική ευθεία. “Φάγαμε τον… γάιδαρο”, που λένε και “έμεινε η ουρά”. Θέλουμε και εμείς τη νίκη και ο Παναθηναϊκός. Παίζουμε σε κοινή έδρα, οπότε θα τα δώσουμε όλα για όλα στο τελευταίο ματς και ό, τι βγει. Φέτος έχουμε δείξει ότι στα εντός έδρας παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, το οποίο είναι αχανές και δε μπορεί να γίνει έδρα, προσπαθήσαμε και νομίζω το έχουμε καταφέρει αρκετά, να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα και να φανούμε ομάδα πάνω απ’ όλα».

Για το ότι η ΑΕΚ προέρχεται από δυο νίκες με τους «πράσινους»: «Πάντα σε ένα παιχνίδι, αν στο προηγούμενο υπάρχει καλό αποτέλεσμα και μάλιστα μαζί με καλή εμφάνιση, είναι κάτι που ανεβάζει την ψυχολογία. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει το γεγονός ότι προερχόμαστε από νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι θετικό και το γεγονός ότι δε δεχθήκαμε κάποια κάρτα, άρα θα είμαστε όλοι ετοιμοπόλεμοι και μακάρι να πάρουμε τη νίκη για να τελειώσουμε θετικά και για τον Νίκο Λυμπερόπουλο και για τον Τραϊανό Δέλλα».

Για τη μεταμόρφωση της ΑΕΚ στα πλέι-οφ:
«Εμείς επειδή αρχίσαμε από το μηδέν, είπαμε να μπούμε δυνατά στα παιχνίδια για να έχουμε μια καλή εικόνα και μετά από κάθε ματς να βγαίνουμε από το γήπεδο και να λέμε “τα δώσαμε όλα.” Νομίζω το έχουμε καταφέρει. Ούτε τώρα θα μιλήσω για απάντηση δική μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σημαντικό, όπως είπα και πριν, είναι μετά από κάθε παιχνίδι να βγαίνουμε και να λέμε ότι τα δώσαμε όλα για να κοιμόμαστε ήσυχοι. Είναι μια δικαίωση βέβαια, επειδή πολλές φορές αγωνιστήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, με πολλά προβλήματα. Ελπίζω μάλιστα να βρεθεί μια λύση για να τελειώσουν τα προβλήματα κάπου εδώ, ώστε να μπορέσουμε να κοιτάξουμε τη συνέχεια διαφορετικά».

Για τις διοικητικές εξελίξεις στην ΑΕΚ:
«Θέλω να αισιοδοξώ για την επόμενη μέρα. Μόνο αυτό μου έχει μείνει όπως και σ’ όλα τα παιδιά που θα είμαστε εδώ και του χρόνου. Δε θέλουμε να σκεφτόμαστε ότι θα είναι το “τέλος” της ΑΕΚ. Υπάρχουν βέβαια κάποια παιδιά που τελειώνει το συμβόλαιό τους και φεύγουν, αλλά νομίζω ότι ακόμα κι αυτοί δίνουν τα πάντα για την ομάδα, παρά το ότι ίσως να μην είναι μέλη της ομάδας τη νέα περίοδο. Όλοι μαζί είμαστε αισιόδοξοι και μ’ αυτό πορευόμαστε όλη τη χρονιά».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης