Ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς με δηλώσεις του, μετά τον ερχομό του στον Ολυμπιακό, κατέστησε σαφές ότι είναι πανέτοιμος να βοηθήσει άμεσα τους Πειραιώτες και ενδέχεται να έχει την ευκαιρία, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Τούμπας.

Μάλιστα ο νεοαποκτηθείς δεξιοπόδορος μέσος είναι αρκετά πιθανό να ξεκινήσει βασικός στο κυριακάτικο κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι απόλυτα ευχαριστημένος από το βαθμό ετοιμότητας του Τούρκου άσου, ο οποίος αν και βρίσκεται μόλις λίγες μέρες στην Ελλάδα, έχει ενσωματωθεί πλήρως στους «ερυθρόλευκους».

Έτσι ο Ισπανός τεχνικός κάνει σκέψεις για χρησιμοποίηση του Καζίμ στο ντέρμπι της Τούμπας, στο οποίο ο Ολυμπιακός «καίγεται» για τη νίκη, για να παραμείνει στο κόλπο του τίτλου.

Αν όντως ο «Τσινγκούρι» δώσει φανέλα βασικού στον πρώην άσο της Γαλατάσαραϊ, τότε ο Κέβιν Μιραλάς θα μετατοπιστεί στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει ο Βαλβέρδε στις προπονήσεις στο 4-2-3-1, ο Μέγιερι θα υπερασπιστεί την εστία των Πειραιωτών, με τον Τοροσίδη στα δεξιά, τον Χολέμπας στα αριστερά και τους Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση οι Ορμπάιθ και Μανιάτη, με τους δύο παίκτες να έχουν αμυντικούς προσανατολισμούς.

Πιο μπροστά τους στον άξονα θα είναι ο Ιμπαγάσα, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Πάντελιτς.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης