Σοβαρά επεισόδια είχαμε στο ντέρμπι κορυφής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε Εθνικό και Προοδευτική. Λίγο μετά το γκολ των γηπεδούχων που έκρινε τελικά την αναμέτρηση, ακολούθησαν σοβαρά επεισόδια στις κερκίδες του γηπέδου της Καλλιθέας, με την αστυνομία να κάνει ρίψη χημικών για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν και στα επίσημα, με τον γενικό αρχηγό της Προοδευτικής, Βαγγέλη Ντάγκα να δέχεται χτυπήματα και να φεύγει με φορείο και κολάρο από το γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Κορυδαλλού κατήγγειλε επίσημα τα περιστατικά μέσω των social media: «Οι οπαδοί και η διοίκηση δέχτηκαν επίθεση από τα ΜΑΤ. Χτύπησαν κόσμο και τα αποτελέσματα ήταν αυτά. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας να πέσει αναίσθητος από τα χτυπήματα τους. Αυτά για όσους έχουν απορία, τα υπόλοιπα θα ειπωθούν σε ανακοίνωση της διοίκησής μας», τόνισε η επίσημη Προοδευτική που ευχήθηκε περαστικά και στον Βαγγέλη Ντάγκα: «Οι σκέψεις μας μαζί σου. Γρήγορα και πάλι διπλά στους δικούς σου ανθρώπους και στην ομάδα της καρδιάς σου. Όσο για τα άλλα θα τοποθετηθούμε αργότερα. Ντροπή και μόνο ντροπή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης